Black Adam filminden kostümlü bir görsel yayınlandı

Ersin Kılıç 13.07.2021 - 13:46
Black Adam filminin başrol oyuncusu Dwayne Johnson, sosyal medya hesabından kostüm içerisinde olduğu bir kamera arkası görseli paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda yeni gösterim tarihi açıklanan Black Adam filmi için set arkası fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Daha önce oyuncuların bir arada olduğu bazı görseller ortaya çıkmıştı. Bu sefer ise filmin başrol oyuncusu olan Dwayne Johnson, kendi Instagram hesabı üzerinden kostüm içerisinde olduğu bir kamera arkası görseli paylaştı.

Black Adam filmi 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek

Tabir-i caiz ise bir nevi ite kaka devam eden DC sinematik evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri şüphesiz Shazam olmuştu.Bazı eleştiriler alsa da hasılat konusunda DC'nin yüzünü güldüren filmin. Yakalanan bu başarının ardından normalde Shazam filminin devamına karşımıza çıkması planlanan Black Adam karakteri için ayrı bir filmin çekilmesine karar verilmişti. Her ne kadar Shazam'ın en azılı düşmanlarından biri olsa da karakterin kendi filminde bir anti kahraman olarak resmedileceğini söyleyebiliriz.

Black Adam filminden kostümlü bir görsel yayınlandı

Ünlü oyuncu Dwayne Johnson tarafından paylaşılan görsele baktığımızda ise karakterin arka profilden görüyoruz. Daha önce konsept tasarımlarda karşımıza çıkan kostümün üzerinde yer alan desenler ve sırt kısmındaki şerit de dikkat çekiyor. Oyuncunun önünde yer alan yıkık dökük sütunlardan ise bu görselin bir aksiyon sahnesinin çekimlerinden olduğunu anlıyoruz.

Black Adam filminde bu karakteri ünlü oyuncu Dwayne "The Rock" Johnson canlandıracak. Ayrıca James Bond serisi başta olmak üzere birçok başarılı yapımda karşımıza çıkan Pierce Brosnan'ın filmin kadrosuna katıldığı duyurulmuş ve oyuncunun Kent Nelson, yani Dr. Fate karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Black Adam filmi daha önce The Shallows ve Jungle Cruise filmlerini de yönetmiş olan Jaume Collet-Serra tarafından yönetilecek. Görüntü yönetmeni koltuğunda ise Dwayne Johnson ile Rampage filminde de çalışan Adam Sztykiel bulunuyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2021 01:55
vin diesel, arnold schwarzenegger, silvester stallone, jason statham, jackie chan

bunları da bir super kahraman filmine eklemezseniz vallahi küserim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam filminden kostümlü bir görsel yayınlandı
İlginizi Çekebilir