Black Desert Online'dan Elazığ depremzedelerine yardım

Burak Oruç 6.02.2020 - 10:27
Black Desert Online’de yer alacak olan bu etkinlik ile Avustralya’da yaşanan yangın felaketine ve ülkemizde yaşanan deprem olayına maddi yardım toplanacak.

24 Ocak Cuma akşamında Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Maalesef bu bu depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu hazin olayın vuku bulmasıyla başlayan yardım seferberliği bugün hala büyümeye devam ediyor.

Black Desert Online'den Elazığ depremzedelerine yardım

Black Desert Online’nin geliştiricisi Pearly Abyss bu sabah resmi siteden bir etkinlik duyurdu. Aslında Black Desert Online’de yer alacak olan bu etkinlik ile Avustralya’da yaşanan yangın felaketine ve ülkemizde yaşanan deprem olayına maddi yardım toplanacak. Oyuncuların etkinliğe katılımı ve gerekli oyuniçi görevleri yerine getirmeleriyle bağışlanacak olan tutar ?100,000,000’a (Güney Kore Wonu) kadar çıkabilecek.

Bu haberi yayımladığımız anki kur hesabı ile bu miktar yaklaşık ?510.000,00. Black Desert Online halihazırda 150 ülkede oynanabilir durumda. Ve bu ülkelerin hepsinden bu etkinlikte yer alabilmek mümkün olacak. Bu 150 ülke arasında tabii ki Türkiye ve Avustralya’da yer alıyor. Black Desert  Online’nin depreme ve yangın felaketine yardım toplayacağı bu etkinlik 19 Şubat tarihine kadar sürecek. Etkinlik sonlandıktan sonra toplanan yardımın teslim edileceği kişi veya kurumlar, resmi siteden yapılacak bir paylaşım ile duyurulacak. Etkinliğe nasıl katılacağınıza ve nasıl katkı sağlayacağınıza dair bilgileri Black Desert Online’nin resmi sitesindeki yardım etkinliği duyurusundan alabilirsiniz.

Black Desert Online'dan Elazığ depremzedelerine yardım

Pearl Abyss’in CEO’su Robin Jung konu ile ilgili şunları söyledi: “Çok anlamlı bir etkinlik hazırladık. Bu etkinlik ile birlikte maceracılarımız madur insanlara yardım edilmesine katkı sağlayabilecek. Aralarında Türkiye ve Avustralya’nın da bulunduğu tam 150 ülkeden bu etkinliğe katılmak mümkün olacak. Bu felaketlerin sebep olduğu yaraların bir an önce sarılmasını umuyoruz. Umarım insanlar en kısa zamanda günlük hayatlarına dönebilirler.”

Yeni Etkinlik

Bu hafta Black Desert Online ile ilgili bir yeni gelişme daha oldu. 22 Ocak’ta oyuna eklenen yeni sınıfın ardından bu sınıf üzerine odaklanan “Guardian Awakening” adlı etkinlik gerçekleştirildi . Black Desert Online’i merak eden ve denemek isteyen oyuncular resmi siteyi ziyaret edebilir. 7 günlük deneme sürümünü edinebilir ve Black Desert Online’i deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca yine resmi siteden Black Desert Online ve sözkonusu etkinlik ile ilgili gelişmeleri de takip edebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2020 02:05
Allah razı olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 21:19
Helal olsun bütün herkeze örnek olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online'dan Elazığ depremzedelerine yardım
İlginizi Çekebilir