Black Ops 2'nin ilk DLC'si Revolution'dan ilk fragman

Berkant Jeff Akarcan 23.01.2013 - 18:04
Başrolde John Abruzzi.
Geçtiğimiz senenin başarılı oyunlarından Call of Duty: Black Ops 2 için duyurulan ilk DLC paketi Revolution'ın 29 Ocak tarihinde Xbox Live üzerinden piyasaya sürüleceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Dört yeni harita, bir yeni silah ve Zombi modunda zombi olma imkanı sunan Revolution DLC'sinin ilk fragmanı da bugün yayınlandı. Fragmanda çoğunuzun Prison Break'teki John Abruzzi karakteri ile tanıyacağı Peter Stormrare var ve sizin Black Ops 2 oynayabilmeniz için hayati işlerinizin peşinden koşan "The Replacer"ı canlandırıyor.

Revolution DLC'si ile beraber oyuna Peacekeeper SMG adında bir silah (adından da anlaşılacağı gibi kendisi bir hafif makinalı), Hydro adında Pakistan'da geçen bir harita, Grind adında Kaliforniya'da geçen bir harita, Downhill adında Fransız Alpleri'nde geçen bir harita, Mirage adında Gobi Çölü'nde geçen bir harita ekleniyor. Öte yandan Zombi kısmına gelen Turned oyun modu ise size BLOPS tarihinde ilk defa zombi olma şansı sunuyor ve bir de bu zombi moduna Die Rise adında bir harita ekliyor, Ortadoğu'da geçen.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops 2'nin ilk DLC'si Revolution'dan ilk fragman
İlginizi Çekebilir