Black Water ile ilişkiniz sandığınız gibi değil

Can Furkan Gözütok 19.06.2014 - 09:43
The Order: 1886'ın detayları belli oldu
The Order 1886, geçtiğimiz E3 fuarında oyuncuları grafiksel ve sanatsal anlamda etkilemiş oyunlar arasında yer aldı. Oyunun sanat yönetmeni Nathan Phail-Liff ise oyuncuların sorularını yanıtlamak için bir röportaj verdi.

İlk olarak birbirinden farklı düşman gruplarıyla karşılaşacağımızı söyleyen Phail-Liff, oyunda sadece shooter dinamiklerinin olmadığını, The Order'ın zaman zaman bir korku oyununa dönüşeceğini belirtti. Dahası, oyunda bulunan her şövalyenin kendi Black Water'ının bulunduğunu söyleyen Phail-Liff, Black Water ile şövalye arasındaki ilişkinin, sandığımızdan çok daha farklı, çok daha kişisel bir ilişki olduğunu bildirdi.

Ayrıca oyunda bulunan silahlara da değinen Phail-Liff, her silahın birincil ve ikincil atışlarının bulunacağını söyledi. Şöyle ki elimizde bulunan Combo Gun'ın ilk vuruşu normal bir mermi iken, ikinci vuruşu ise düşmanları donduran sarsıcı bir patlama olacak.

The Order: 1886'nın yayımlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda, teknik detaylardan ziyade bir oynanış görüntüsü de yer almakta. Herkese, iyi seyirler.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Water ile ilişkiniz sandığınız gibi değil
İlginizi Çekebilir