Black Widow filmi de Koronavirüs nedeniyle ertelendi

Ersin Kılıç 19.03.2020 - 13:23
Scarlett Johansson'ı bir kez daha Natasha Romanoff karakterine hayat verirken izleyeceğimiz Black Widow filmi Koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Beklenen oldu ve Black Widow filmi de Koronavirüs Salgını kurbanları arasındaki yerini aldı. Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Natasha Romanoff karakterine odaklanacak olan Black Widow filminin Koronavirüs salgını nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Black Widow filmi de Koronavirüs nedeniyle ertelendi

Geçtiğimiz günlerde son fragmanı yayınlanan ve vizyon için gün saymaya başlayan Black Widow filmi için en merak edilen konulardan birisi de buydu. Çünkü salgın bu kadar büyümeden önce bazı ertelenmeler ile karşılaşsak da Marvel hayranları filmin ertelenmesini istemiyordu. Salgının gün aşırı artmasının ardından aslında beklenen kararın geldiğini de söyleyebiliriz.

Normalde 1 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanan Black Widow filminin yeni vizyon tarihi ise henüz belli değil. Disney ve Marvel tarafından bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmedi. Muhtemelen yeni vizyon tarihi için salgının durumu takip edilecek.

Black Widow filmi de Koronavirüs nedeniyle ertelendi

Film ile ilgili gelen bir diğer haber ise konusuyla alakalı. Tabi ki bu konuda da resmi bir açıklama yok ama gelen bazı dedikodulara göre Black Widow filmi Marvel Sinematik Evrenini konu anlamında etkilemeyecek. Son zamanlarda film ile ilgili bazı teoriler ortaya atılmış hatta Endgame'de natasha Romanoff yerine Yelena karakterinin o kararı aldığı iddia edilmişti.

Taskmaster karakterinin ana kötü olarak karşımıza çıkacağı Black Widow filminde daha sonra büyük bir sürpriz olmaz ise Scarlett Johansson'ı son kez Natasha Romanoff olarak izleyeceğiz. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmde Scarlett Johansson dışında Rachel Weisz, David Harbour ve Florence Pugh önemli oyuncular da yer alıyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 16:15
Ertelenir tabi. Tüm dünyada sinemalar kapalı. Versinler netflix gibi streaming platformlara. İlla sinema şart mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow filmi de Koronavirüs nedeniyle ertelendi
İlginizi Çekebilir