Black Widow filmi için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 4.04.2021 - 13:18
Covid-19 salgını sebebiyle sürekli ertelenmek zorunda kalan Black Widow filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli karakterlerinden Natasha Romanoff'a odaklanacak olan Black Widow filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Şu sıralar Disney+ servisinde yayınlanan dizileri ile ön planda olan Marvel'ın bu yıl yayınlayacağı filmlerden biri olan Black Widow filmi bizi karakterin geçmiş hikayesine götürecek. Covid-19 salgını sebebiyle birkaç kez ertelenme alan Black Widow filmi bir aksilik daha yaşanmaz ise 9 Temmuz'da gösterime girecek.

Black Widow filmi 9 Temmuz'da gösterime giriyor

Öncelikle haberin bundan sonrasının ve yayınlanan fragmanın Marvel Sinematik Evreni'ni yakından takip etmeyen kişiler için SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim. Eğer Endgame filmini hala izlemediyseniz ve MCU'da güncel değilseniz haberimizden koşarak uzaklaşabilirsiniz :)

Avengers: Endgame filmi olaylarında bildiğiniz gibi Black Widow karakterine veda etmiştik. Ruh Taşı'nı alabilmek için kendini feda eden Romanoff, bu taşın Hawkeye'a geçmesini sağlamıştı. Bu filmde ise karakterin Avengers: Infinity War filminden önce neler yaptığını göreceğiz. Filmin Civil War ve Infinity War zamanı arasında geçeceği daha önceden açıklanmıştı. Zaten fragmanlarda da sık sık "The Avengers benim ilk ailem değildi" ifadesinin geçtiğini görüyoruz. Black Widow filminde karakterin ailesini daha yakından tanıma şansına erişeceğiz.

Taskmaster karakterinin ana kötü olarak karşımıza çıkacağı Black Widow filminin bu fragmanında Endgame filmine ait bazı sahnelere yer verildiğini de görüyoruz.  Yine daha önce gördüğümüz bazı sahneler dışında aksiyon yönünden oldukça keyifli duran yeni sahneler de fragmanda kendine yer edinmiş. Scarlett Johansson'ı son kez Natasha Romanoff olarak izleyeceğimiz filmde Scarlett Johansson dışında Rachel Weisz, David Harbour ve Florence Pugh gibi önemli oyuncular da yer alacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 12:08
Hastayım şu cıbıra Merlin abi :) De ona rağmen çekilmez bu film ya..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow filmi için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir