Bless Unleashed için PS4 çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 24.09.2020 - 17:33
Bandai Namco ve Neowiz tarafından yayınlanan MMORPG oyunu Bless Unleashed için PS4 çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Round 8 Studio ve yayıncı Bandai Namco ile Neowiz, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Bless Unleashed için PS4 çıkış tarihi açıklandı. 22 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4 platformu için piyasaya çıkacak oyun aynı zamanda PlayStation Store üzerinde ön siparişe açıldı.

Deluxe Founder's Paketi (109,00 TL) - Bless Unleashed'e 7 gün önceden erişim, Özel Kurucu Unvanı "Pyreborn", Destansı Fildişi Tek Boynuzlu Bineği, 7 Günlük Yiğitlik Ayrıcalıkları (günlük Lumena ödülleri ve daha fazla oyun içi güçlendirme)

Exalted Founder's Paketi (209,00 TL) - Bless Unleashed'e 10 gün önceden erişim, Özel Kurucu Unvanı "Pyreborn", 2 Destansı Binek (Fildişi Tek Boynuzlu ve Zırhlı Gergedan), Destansı Yaldızlı İnfazcı Kostüm Seti, 30 Günlük Yiğitlik Ayrıcalıkları (günlük Lumena ödülleri ve daha fazla oyun içi güçlendirme), 1000 Lumena, 1 Ekstra Karakter Yuvası

Ultimate Founder's Paketi (359,00 TL) - Bless Unleashed'e 14 gün önceden erişim, Özel Kurucu Unvanı "Pyreborn", 3 Destansı Binek (Fildişi Tek Boynuzlu, Zırhlı Gergedan ve Cehennem Atı), 2 Destansı Kostüm Seti (Yaldızlı İnfazcı ve Kızıl Katil), Destansı Kızıl Silah Seti, 90 Günlük Yiğitlik Ayrıcalıkları (günlük Lumena ödülleri ve daha fazla oyun içi güçlendirme), 2000 Lumena, 2 Ekstra Karakter Yuvası

Bless Unleashed için PS4 çıkış tarihi açıklandı

Bless Unleashed, 22 Ekim'de PS4'e geliyor

Bless Unleashed birinci sınıf, yeni nesil, aksiyon temelli, çok oyunculu, çevrimiçi rol yapma oyunudur. Hareketli bir dünyada yolculuğa çıkın ve bu yabani diyarlardaki korkunç, ölümcül canavarlarla çarpışıp hayatta kalın. Çevrimiçi oynanış için elle çizilmiş, her birinin kendine özgü kombo odaklı dövüş deneyimi olan beş klasik sınıftan birini seçin.

Oyunun ana özellikleri

• Büyüleyici, Detaylı - Unreal Engine 4 ile yaratılmış, zengin detaylarla süslenmiş bu açık dünyayı keşfet. Keşfe çıkmak, yeni şeyler bulmak ve devasa canavarlarla savaşmak için arkadaşlarınla ekip oluştur.

• Farklı Kombinasyonlara Dayalı Çatışma - Doğru konumlandırmanın, ölümle yaşam arasındaki çizgiyi çektiği ödüllendirici bir çarpışma deneyimi için kendi kombinasyonlarını yarat.

• Son Derece Tehlikeli - Kendini devasa ejderhalar, devler ve başka fantastik yaratıklardan koru; diğer oyuncuların da birer tehlike oluşturduğunu unutma.

Bless Unleashed, ilk olarak 12 Mart 2020 tarihinde Xbox One platformu için piyasaya çıkmıştı. Çıkışının ardından birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyun, önümüzdeki yılın başlarında PC'ye de gelecek. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Daha önce oyunu Xbox One üzerinde deneyim etmiş olanlar, oyunun PS4 sürümünden neler bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bless Unleashed için PS4 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir