Bless Unleashed PC beta tarihi açıklandı

Özgür Deveci 14.10.2020 - 12:10
Round8 Studio tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz MMORPG oyunu Bless Unleashed'ın PC beta tarihi açıklandı.

Geliştirici Round 8 Studio ve yayıncı Bandai Namco ile Neowiz, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Bless Unleashed'ın PC için kapalı beta tarihini açıkladı. Oyunun PC betası 5 Kasım Perşembe günü TSİ 03:00 ile 9 Kasım Pazartesi günü TSİ 02:59 tarihleri arasında Steam platformu üzerinde oynanabilir olacak. Kapalı betaya kayıt yaptırmak isteyenler varsa, buradan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Bless Unleashed PC beta tarihi açıklandı

Bless Unleashed PC betası 5 Kasım'da başlıyor

Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen Bless Unleashed birinci sınıf, yeni nesil, aksiyon temelli, çok oyunculu, çevrimiçi rol yapma oyunudur. Akıcı ve canlı bir dünyada destansı maceraya dalıp bu vahşi topraklarda yaşayan acımasız ve ölümcül canavarlarla savaşma ve hayatta kalma fırsatı sunuyor. Her biri kendine has farklı kombinasyonlarda çarpışma deneyimleri sunan ve çevrimiçi oynanmak üzere tasarlanmış beş klasik sınıftan birini seç. Tehlikeli yaratıklar ve kutsal sırlarla dolup taşan, zengin detaylara sahip dünyayı keşfedip burada hayatta kalmak için ekibini topla.

Oyunun özellikleri

• Büyüleyici, Detaylı - Unreal Engine 4 ile yaratılmış, zengin detaylarla süslenmiş bu açık dünyayı keşfet. Keşfe çıkmak, yeni şeyler bulmak ve devasa canavarlarla savaşmak için arkadaşlarınla ekip oluştur.

• Farklı Kombinasyonlara Dayalı Çatışma - Doğru konumlandırmanın, ölümle yaşam arasındaki çizgiyi çektiği ödüllendirici bir çarpışma deneyimi için kendi kombinasyonlarını yarat.

• Son Derece Tehlikeli - Kendini devasa ejderhalar, devler ve başka fantastik yaratıklardan koru; diğer oyuncuların da birer tehlike oluşturduğunu unutma.

Bless Unleashed, ilk olarak 12 Mart 2020 tarihinde Xbox One platformu için piyasaya çıkmıştı. Çıkışının ardından birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyun, önümüzdeki yılın başlarında PC'ye de gelecek. Son olarak oyunun PC kapalı betası için yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 15:53
Güzele benziyor oynanmaya dğermı görcez ama beta alırlarsa dener beğnirsem alırım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 14:43
AAA RPG olarak AC: Valhala yerine bunu tercih ederim. Dünyası ve techizatlar iyi görünüyor.
en azından farklı bir hikayesi var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 14:38
Evet, geçen hafta açıklandı :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bless Unleashed PC beta tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir