Blizzard, Diablo 4 kapalı beta duyurusu yaptı

Atıf Doğan Özcan 20.09.2022 - 14:51
Oyuncuların merakla bekledikleri tarihler nihayet geldi. Blizzard, Diablo 4 kapalı beta duyurusunu yaptı üstelik açık beta tarihini de verdi.

Bir süredir oyunun hayranları tarafından dört gözle beklenen tarihler sonunda geldi. Blizard, Diablo 4 kapalı beta ve açık beta için tarihlerin açıklamasını yaptı. Artık heyecanlı buluşma için geri sayım başladı diyebiliriz.

Diablo 4 kapalı beta için kesin tarih verildi

Blizzard, Diablo 4 kapalı beta testinin tarihi konusunda yaptığı açıklama detaylarında Kasım 2022 tarihini verdi. Üstelik açık beta’nın 2023 yılında ne zaman olacağının da bilgisini oyunculara açıklamış oldu. Diablo 4, Blizard’ın destansı fantastik aksiyon RPG serisindeki son oyunu ve devam niteliği taşımaktadır. Geçen yıl Overwatch 2 ile birlikte çıkışı ertelenen oyun için oyuncular üzülse de şuan için oyuncular kapalı beta konusunda aşırı heyecanlılar. 

Blizard, Diablo 4 kapalı beta duyurusu yaptı

Oyuncular, Diablo 4’ün 2023 yılında piyasaya sürülmesini bekliyorlar ve hayranlar belirli bir tarihin açıklanmasını beklerken, Blizzard onlara oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşımında bulundu. Diablo 4’ün alfa sürümü, Blizzard’ın bu yılın başlarında gerçekleştirdiği testlerde seçilmiş birkaç kişi için oynanabilir olmuştu. Artık oyun geliştirme sürecinde daha da ilerlediğine göre, Blizzard oyun testlerinin bir sonraki aşamasına hazır gibi görünüyor.


Blizzard’ın resmi web sitesindeki bir blog yazısında şirket, Diablo 4’ün kapalı betasının Kasım 2022’de başlayacağını duyurdu.  Fakat yine de kapalı beta’da Diablo 4’ün hikayesi için büyük bir spoiler gelmesi muhtemel görünmüyor. Unutmadan belirtelim bu kapalı beta Diablo 3 ve Diablo 2: Resurrect’te uzun saatler geçirenler için olacak. Yani oyun geçmişiniz ve sadakatiniz yeterliyse oyunda beta testine katılabileceksiniz.

Diablo 4’ün kapalı betasına girip “karmaşıklıkları” test etmek ve serinin geçmişiyle uyuşup uyuşmadığınızı görmek için, kriterleri karşılayan oyuncular kapalı betaya uygun olma durumlarını Battle.net’te “Haberler ve Özel Teklifler” bölümünü aktifleştirmeleri gerekiyor.Kapalı betaya seçileceğinizin garantisi elbette yok o nedenle kaçıranlar üzülmesinler, 2023’te açık beta başlayacak. Şirket içinden gelen birçok sızıntıdan sonra bu beta tarihlerinin hızlı bir şekilde açıklanması ise oldukça muhtemel.

Diablo 4 , 2023'te PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2022 15:07
Atıf Doğan Özcan kardeşim, bütün medya başlıkta açık beta tarihine vurgu yaparken, senin ikinci plana atman garip geldi. Kapalı betaya herkese erişemez, ama açık beta herkese açık olduğundan çok daha değerli. Yapıcı olmak adına yapıyorum bu eleştiriyi, darılmayasın genç kardeşim.

---

Çok genç sayılmam aslında ama :) teşekkür ederim güzel yapıcı eleştirin için. Bir daha bu hususa dikkat edeceğim söz.
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 10:37
Ne saçma bir öneri. OBT öncesi yapılacak bir CBT süreci var, altının çizilmesi de normal. CBT, birçok açıdan benim için daha değerli, ama burada teknik bilgileri ekrana sığdırmakla uğraşmayacağım. Sen yine de milletin sabrını ''genç kardeşim'' ifadesiyle sınama.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2022 12:34
açık beta tarihi ne zaman 2023 kaçıncı ay belli mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2022 14:58
iyi haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, Diablo 4 kapalı beta duyurusu yaptı
İlginizi Çekebilir