Blizzard'ın başkanı yeni yılda değişim sözü veriyor

Murathan Özlü 21.01.2022 - 17:10
Blizzard'ın başkanı Mike Ybarra, "oldukça zor" geçen 2021 yılının ardından firma içerisinde yaşanacak köklü değişimleri anlattı.

Blizzard'ın başkanı Mike Ybarra, Blizzard.com'da yayınladığı bir blog yazısında, firmanın 2021 yılında yaşadığı sürece ve ilerleyen dönemdeki hedeflerine değindi. Ybarra, firma içerisinde yaşanan kaosa ve Blizzconline 2022'nin iptal edilmesine de dolaylı sebep olan süreçten çıkardıkları dersleri paylaştı.  Mike Ybarra'nın mesajına belki de en dikkat çeken kısım ise " en büyük önceliğimiz Blizzard'a tekrar güvenebileceğiniz bir ortam yaratmak" ifadeleri.

Blizzard'ın başkanı Mike Ybarra firma içinde kurulacak yeni ekiplerden bahsetti

Ybarra'nın ifadelerine göre Blizzard'ın yönetim kanadındaki kişilerin başarısı bundan sonra " Blizzard içerisinde güvenli, herkesi kapsayan ve yaratıcı bir çalışma ortamı yaratılıp yaratılmamasın" bağlı olarak değerlendirilecek. Yönetim anlayışındaki değişiklilerin haricinde, Mike Ybarra Blizzard içerisindeki "frat boy kültürü" sorununun tekrar yaşanmaması için oluşturulacak yeni ekiplerden ve ayrılacak kaynaklardan da bahsetti.

Blizzard'ın başkanı yeni yılda değişim sözü veriyor
Ybarra'nın ifadelerine göre Blizzard ekibine özetle;

- " Firmanın en iyi özelliklerini koruyup geliştirecek ve değişen zamana ayak uydurulmasını sağlayacak bir Kültür lideri."

- " Ekiplerimizi güçlendirip firma içerisinde güven ortamı sağlayacak yeni bir İnsan Kaynakları müdürü."

- " Firma içerisindeki çalışma ortamına yoğunlaşacak bir Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık lideri eklenecek."

Mike Ybarra ayrıca, oyunlardaki içerik gecikmelerinin (World of Warcraft'ta ki durum gibi) farkında olduklarını ve önümüzdeki hafta heyecan verici duyurular olacağını belirtti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2022 18:27
eskiden blizzard dan babam çıksa yerim e varan bir oyuncu güveni vardı, blizzar ve activision bu güveni nakite çevirip pavyonda yedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'ın başkanı yeni yılda değişim sözü veriyor
İlginizi Çekebilir