Bloodborne 2 hayran yapımı fragmanı harika görünüyor

Burak Bahar 4.04.2021 - 13:12
Garden of Eyes YouTube kanalından yeni Bloodborne 2 oyunu ile ilgili muhteşem bir hayran fragmanı çalışması yayınlandı! Detaylar haberimizde.

Garden of Eyes YouTube kanalı oyuncularla, yapılması olası Bloodborne 2 oyununu temel alan bir fragman, daha doğrusu hayran fragmanı paylaştı.

Bloodborne 2: Blood Hunt adındaki hayran fragmanı tam olarak bir buçuk dakika içerisine; yeni bölümler, NPC'ler, bosslar, oyun modları ve çok daha fazlasını sığdırabilmiş.

"PlayStation 5 konsoluna özel, devamı merakla ve heyecanla beklenen Bloodborne 2: Blood Hunt ile tanışın."

Sony Interactive Entertainment'tan Jim Ryan, bir dizi PlayStation oyununun PC'ye doğru yolda olduğunu iddia etmişti. Dürüst olmak gerekirse hem Bloodborne hem de Dreams gibi oyunların PC'de oynanabilir olması çok mantıklı gözüküyor.

Bloodborne hikayesi

Oyunun hikâyesi Victoria döneminde, saklı dağların ardında bulunan Yharnam isimli antik bir şehirde geçiyor. Yharnam sokaklarına yayılan tuhaf bir endemik hastalık nedeniyle insanlar lanetlenip, canavara dönüşüyor. Hastalığın yayılmasından bir süre sonra Yharnam isimli antik şehir; sokaklarında canavarların gezdiği, ölüm ve kan içinde kalmış bir şehre dönüşüyor. Bunun üzerine hastalığa yakalanmamış olan insanlar her gece Yharnam sokaklarında canavarları avlayarak, hastalığa yakalananları zorunlu olarak öldürmeye/katletmeye başlıyor.

Bloodborne 2 hayran yapımı fragman

Bloodborne 2 gelecek mi?

FromSoftware’in pek çok proje üzerinde çalıştığını ancak bu projelerin hiçbirinin Bloodborne ile ilgili/alakalı olmadığını biliyoruz. Bloodborne oyununun remastered sürümü ya da Bloodborne 2 vb. şekilde bir devam oyununun çıkması, stüdyonun diğer oyunlarla meşgul olması sebebiyle pek mümkün görünmüyor.

Tahmin edildiği üzere şirketlerin izlediği iki politikanın üzerinde durulabilir; birincisi devam oyunu için daha fazla talep yaratmaya çalışmak, ikincisi ise yukarıda bahsettiğimiz meşguliyet sebepleri/yoğun çalışma durumları. Pek muhtemel olmasa da bir üçüncüsü daha var, o da Mart 2015'te çıkan ilk Bloodborne oyunundan tahmin ettikleri kadar çok kazanç sağlamamış olmaları.

Yeni bir Bloodborne oyunu görürsek, bunun PS4, PS5 ve PC için çıkacağını tahmin ediyoruz. Oyunun en büyük topluluk sayfası olarak tanımlayabileceğimiz Reddit sayfasını gelişmeleri yakından takip edebilmek için ara sıra kontrol edebilirsiniz.

Yukarıdaki video çalışmasının bir hayran fragmanı olduğunu unutmamak lazım. FromSoftware, Bloodborne'un devamı üzerinde çalışmıyor. Bu nedenle yakın gelecekte böyle bir oyun beklememelisiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 10:47
bloodborne oynunu hala arada açıp oynarım platinum kupa yaptım bir kaç kere bitirdim efsane oyun gerçekten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 01:12
Harika mı?! Bu fragmanı yapan oyunun ruhuna dair hiçbir şey anlamamış. Ne fontlar ne sunum ne de sunduğu şeyler oyunun dünyasını yansıtıyor. Bulduğu objeleri rastgele dizip bir şey anlattığını zannediyor, fazlası değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 20:52
From software benim favori firmam eğer onlar olmasaydı artık oyun oynamıyor olurdum.Yani onların elinden ne çıkarsa çıksın yerim yutarım.Firma Bloodborne un hakları sony de olduğu için 2.oyun pek gelme ihtimali yok.Ama oyun yıllar sonra bile hafızalardan silinmeyecek bir klasik olarak kalacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 14:32
Bence de meşguliyetleri var onun yerine iyi bir firmadan yardım alarak oyunun temel dinamiklerine sadık kalarak yeni bir bloodbourne 2 yapmaları en mantıklısı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne 2 hayran yapımı fragmanı harika görünüyor
İlginizi Çekebilir