God of War, Bloodborne, Ghost of Tsushima ve Uncharted PC'ye gelebilir

Alparslan Gürlek 6.03.2021 - 15:27
Yeni bir sızıntıya göre God of War, Bloodborne, Ghost of Tsushima, Uncharted Collection gibi PlayStation özel oyunları PC platformuna gelecek.

PlayStation özel oyunu olan Days Gone'un PC sürümünün duyurulmasından sonra gözler Sony'e dikilmiş durumda. Sızıntıya göre her 2-3 ayda bir en azından bir özel oyunun PC platformunda da yayınlanmasını bekleyebiliriz. Açıkçası gelen sızıntı haberleri olayı doğrudan bambaşka bir boyuta taşıyarak büyük heyecan yaratıyor. Söylentilere göre God of War, BloodborneGhost of Tsushima, Uncharted Collection gibi PS özel oyunları, PC'ye geliyor. Yine baştan belirtelim, bunlar sızıntılar sonucu ortaya çıkan söylentiler, şimdilik bir kesinlik payı yok.

God of War, Bloodborne, Ghost of Tsushima gibi oyunlar PC'ye çıkabilir

Sızıntıyı Twitter hesabı üzerinden yapan @CrazyLeaksOnATrain, oyunların ne zaman çıkacağını bilmediğini belirtiyor. Ancak yine de duyduğumuz oyunların isimleri heyecan yaratmaya yeter de artar. İşin güzel yanı ise, daha önce Days Gone ve Horizon: Zero Dawn oyunlarının PC portu sızıntısını yapan kişi ile aynı şahıstan bahsediyoruz. Aynı zamanda Kingdom Hearts'ın PC sürümünün Epic'e geleceğini, Ninja Gaiden Trilogy Remastered sürümünü ve NioH 2 PC portunu da daha önce aynı kişi sızdırmıştı. 

God of War, Bloodborne, Ghost of Tsushima ve Uncharted PC'ye gelebilir

Days Gone'un PC'ye gelişinin ardından biz de PlayStation özel oyunları için PC yolunun gözüktüğünü söylemiştik. CEO Jim Ryan da oyunlarını farklı platformlarda daha fazla kişiye ulaştırmak istediğini belirtmişti. Listedeki oyunların da birkaç yıl önce çıkmış, çok taze oyunlar olmadığını da ekleyelim. Bütün taşlar yavaşça yerine oturuyor ve öyle görünüyor ki bu heyecan verici oyunlarla ilgili yakında müthiş haberler alacağız. Sony tarafından durum ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Onlar da bu konuda sessizliğini koruyor.

Geliştiricileri, Tsushima adasının turizm elçileri seçilen Ghost of Tsushima, Uncharted Collection, geçtiğimiz yılların en iyi oyunlarından God of War ve souls-like hayranlarının dört gözle beklediği Bloodborne, yeni sızıntıya göre PC platformuna gelecek. Açıkçası inanılmaz heyecan verici bir haber, yine de biraz şüpheli yaklaşmakta fayda var. Konuyu yakından takip ederek sizlerle gelişmeleri en hızlı şekilde paylaşacağız. Peki sizce bu bahsi geçen oyunlar PC platformu için çıkar mı? Sony'nin son politikası bu listedeki oyunları kapsıyor mudur? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 11:10
Düşünce özgürlüğünün önemsendiği, eşitliğin savunulduğu, gelir farkına göre imtiyazların olmaması gerektiği savunulan Dünya'da sadece bir platforma özel oyun çıkarılması garip. Bunun savunulması daha da garip. Satış yapamazmış. Sanane ulan sanane. Sen hissedar mısın ? Müşteri misin ?
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2021 13:52
+10 Helal olsun!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 10:59
Satışlar iyi değil. Daha fazla alıcıya ulaşması lazım. Yeni nesil konsolların ..ıçtığı haberi bu aslında. Bence güzel herkes her oyunu tatsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 12:42
Güzel Hamle. Bir önceki neslin oyunlarını pc'ye çıkar çıkar. pc'ciler bu oyunların kalitesini yaşasın ve yeni nesilde çıkaracağın devam oyunları ile potansiyel alıcılar oluştur. hiç konsola bulaşmamış birisi bu oyunları oynadığında bence bir sonraki oyunu da yeni nesilde oynamak isteyecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 12:36
Allah korusun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 09:54
Aynı anda çıkmadığı sürece problem yok. Neden, çünkü aynı anda 3-4 farklı platforma oyun yapmaya çalıştıkları zaman cyberpunk gibi oluyor. Ya hedefi küçültmeleri gerekiyor ya da platform azaltmaları. O yüzden ps5 tüm kapasite sonuna kadar kullanarak yapsınlar, ondan sonra nere isterlerse çıkarsınlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War, Bloodborne, Ghost of Tsushima ve Uncharted PC'ye gelebilir
İlginizi Çekebilir