Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 15.01.2021 - 16:58
Runner Duck tarafından geliştirilen ve Curve Digital tarafından yayınlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz oldu.

Runner Duck tarafından geliştirilen ve Curve Digital tarafından yayınlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz oldu. Mürettebatınızı şimdiye kadarki en tehlikeli görevlere hazırlayacağınız stratejik hayatta kalma simülasyon oyunu Bomber Crew, 17 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 21:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunu, bu tarihe kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak. 

Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz

Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz

Bomber Crew, 2. Dünya Savaşı yıllarında geçen stratejik bir bombardıman simülasyon oyunudur. Oyunda görevleri tamamlamak, mürettebatınızın hayatta kalmasını sağlamak kadar önemlidir, zira burada ölümden dönüş yok! Her bir görevin yüksek riskli bir keşif olduğu bu sürükleyici uçuş simülasyonunda gökyüzünün hakimi olacaksınız. Bir dizi logo ve farklı boyalar ile özelleştirebileceğiniz kendinize has fizik temelli bombardıman uçağınızda yakıt, mermi, hidrolik ve daha fazlasını yöneteceksiniz. Gökyüzündeyken tehlike dört bir yandan gelmektedir. Düşman savaşçıları, uçaksavarlar, kötü hava koşulları ve bir dizi başka vahim tehlike sizi bekliyor. Mürettebatınızın her bir göreve doğru şekilde hazırlandığından emin olun ve görevlerden zaferle ayrılın.

Son olarak oyunun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bomber Crew, Humble Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir