Bongo kullanarak Sekiro: Shadows Die Twice oynamak

Furkan Güler 25.04.2019 - 11:32
Bu kadarı da fazla artık.

Bu senenin en zor oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen Sekiro: Shadows Die Twice, sahip olduğu mekanikler ve bölüm tasarıları sayesinde oldukça beğenildi. Özellikle ana karakterin kontrolleri ve dövüş mekaniklerinin üst kalitede olduğu oyun, güzel olduğu kadar bir o kadar da zor bir yapıda. Souls oyunlarında karşılaştığımız zorluğu bir üst seviyeye çıkartan Sekiro: Shadows Die Twice'ı bu yüzden oynamayı bırakan binlerce oyuncu bulunuyor. Ancak şimdi ise bu zorlukla adeta dalga geçen bir oyuncu ortaya çıktı. ATwerkinYoshi adındaki Twitch yayıncısı Bongo davulları kullanarak oyunun en zor bölüm sonu canavalarından bir tanesinin karşısına çıkmayı başardı.

Bongo kullanarak Sekiro: Shadows Die Twice oynamak

Donkey Kong serisinde karşılaştığımız Bongo davullarını kullanan oyuncu, oyunu oynarken farklı ritimler de tutabiliyor. Oyunu hiç ölmeden tutun da farklı farklı şekilde bitiren oyuncular bir yana, oyunu çok kısa sürede bitiren oyuncular da bulunuyor. Sekiro: Shadows Die Twice için meydan okumalara devam eden yayıncılar, bakalım ortaya daha nasıl içerikler çıkartacak? Oldukça merak ediyoruz. Peki siz Sekiro: Shadows Die Twice'ı bitirebildiniz mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
blackdiamond
blackdiamond 25.04.2019 20:48
İki defa bitirdim. İlkini hiç internete falan bakmadan yardım almadan 80 saatte bitirdim. Tabi ilkinde bazı bossları ve sonları kaçırmışım. İtiraf edeyim bazı bosslarda havlu bile atabilirdim ama inat edip, hareketlerini anlamaya çalışıp geçtim bossları. İkincisini ise her şeyi bilerek, tüm bossları keserek 30 saate yakın bir sürede bitirdim. Soulsbourne oyunlarına nasıl önce alışmak gerekiyorsa, bu da aynı. Önceleri sizi sinir küpüne çeviren bosslar mekaniklere alıştıkça çok zevkli oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2019 16:24
Game Cube konsolunun orjinal ek aparatlarındandır. Günümüzde hala Gamecube satışları internette devam ediyorsa bunun nedeni %30 bu koldur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bongo kullanarak Sekiro: Shadows Die Twice oynamak
İlginizi Çekebilir