Borderlands 3 PS5-PS4 Crossplay sonunda gerçekleşiyor

Merlinin Kazanı 17.03.2022 - 02:09
Gearbox, Borderlands 3'ün sadece PC, Stadia ve Xbox sürümleri arasında çapraz oynamaya izin veriyordu. Ancak bu özellik PS4 ve PS5'de yer almıyordu.

Gearbox, geçen yıl Borderlands 3 için oyunun PC, Stadia ve Xbox sürümleri arasında çapraz oynamayı sağlayan bir güncelleme yayınladı. Ancak özellik Sony sürümlerinde yer almıyordu ve oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5'teki hayranları yalnızca Borderlands 3'ü kendi içlerinde oynayabildi. Görünüşe göre bu durum yakında değişecek. Bir basın açıklamasında Gearbox, belirli bir zaman aralığı verilmemesine rağmen, bu çapraz oyunun PS4 ve PS5'te etkinleştirileceğini açıkladı.

Borderlands 3 PS5-PS4 Crossplay sonunda gerçekleşiyor

Mayıs 2021'de Gearbox CEO'su Randy Pitchford, Borderlands 3 ekibinin "yayıncı tarafından PlayStation konsolları için çapraz oyun desteğini kaldırması gerektiğini" açıkladı. Pitchford, 2K Games'in neden kaldırılması gerektiğine dair ayrıntıya girmedi, ancak o sırada bunun Sony için telif ödemeleriyle ilgili olabileceği konusunda çok fazla spekülasyon vardı.

Borderlands 3 PS5-PS4 Crossplay sonunda gerçekleşiyor

Geçmişte PlayStation, oyunlarında, özellikle de Fortnite ve Minecraft gibi oyunlarda, çapraz oynamayı ve çapraz kaydetmeyi benimseme konusunda tereddütlüydü. Epic Games ve Microsoft ile ilgili bu sorunlar sonunda çözüldü ve görünüşe göre 2K Games ve Sony de benzer şekilde bir tür çözüm bulmuş.

Borderlands 3 oyuncuları bu habere oldukça sevinmiş olmalı. Çapraz oyun, oyuncuların platformdan bağımsız olarak aynı oyunlardan birlikte keyif almaları için harika bir yol oldu ve potansiyel olarak oyunların ömrünü uzatıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 3 PS5-PS4 Crossplay sonunda gerçekleşiyor
İlginizi Çekebilir