Breath of the Wild için çoklu oyuncu mod geliştiriliyor

Furkan Güler 24.07.2017 - 12:37
Zelda dünyasında iki adet Link görmek isteyen oyuncular için yeni bir mod geliyor.
Nintendo Switch konsolunun çıkış oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın emülatör sürümü için çoklu oyuncu modu gelebilir. İçerisinde bulunduğumuz yılın en başarılı yapımlarından bir tanesi ve büyük olasılıkla yılın oyunu seçilecek yapım, rekor satış rakamlarına ulaşmıştı. Hatta Nintendo Switch'ten bile daha fazla satın alınan yeni Zelda'nın, emulatör sürümü ilerleyen zamanlarda daha da değişebilir.

İki oyuncunun lokal co-op bir şekilde oynamasına izin veren mod, Fooni isimli bir geliştirici tarafından geliştiriliyor. Açıkçası The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı co-op oynama fikri oldukça eğlenceli durmakta. Fakat co-op modunun, oyunun sahip olduğu temayı ve oynanış dinamiklerini bozacağından emin olabiliriz.

Breath of the Wild için çoklu oyuncu mod geliştiriliyor
İki adet ekran görüntüsü paylaşan geliştirici, modun ne zaman geleceği hakkında herhangi bir bilgi şimdilik paylaşmadı. Acak kısa süre içerisinde yeni Zelda'yı CEMU emülatör ile co-op oynayabilecekmişiz gibi duruyor. Bilmeyenler için CEMU emülatörünün Wii U oyunlarını PC platformunda oynatabildiğini belirtelim. Çoğu Nintendo oyununu PC platformunda oynatmaya yarayan emülatör ile yeni Zelda, sorunsuz bir şekilde çalıştırılmaya başlanmıştı. Ancak optimizasyon konusunda sıkıntıları olan emülatörü kullanmak için sağlam bir bilgisayara sahip olmanız gerekli.

Breath of the Wild için çoklu oyuncu mod geliştiriliyor
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Breath of the Wild için çoklu oyuncu mod geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir