Breath of the Wild Minecraft içinde hayat buldu

Murathan Özlü 9.08.2021 - 17:56
Half-Life, Witcher gibi oyunların ardından bu kez Breath of the Wild Minecraft'ın içinde kendine yer buldu.

Doom, Cyberpunk 2077, Half-Life gibi uyarlamaların ardından bu sefer de Breath of The Wild Minecraft'ın dünyasına uyarlandı. Ancak şu ana kadar Minecraft içinde hayata geçirilen başka evrenler, oyunun belli bir bölgesinin tasarlanmasıyla sınırlı kalıyordu. Ancak Dinaeh isimli reddit kullanıcısı bir-hatta bir kaç adım- öteye giderek bütün Zelda: Breath of the Wild haritasını Minecraft içinde tasarladı.

Breath of the Wild Minecraft içinde yeniden tasarlandı

Dinaeh'in söylediğine göre Breath of the Wild'ın tamamını -eksiksiz şekilde- Minecraft'a uyarlamamış durumda. Kullanıcının paylaştığı haritaya bakınca güney batıdaki çöl, kuzeyin buzulları, orta kısımdaki yeşil vadiler ve kuzeydoğuda ki volkanların tasarımının tamamlandığı görülüyor

Breath of the Wild Minecraft

Dinaeh haritayı online olarak yayınlamayı planladığını ifade ediyor. Böylece oyuncular rahatça haritayı  keşfedebilecek. Ancak Dinaeh, haritayı yayınlamadan önce hala yapması gereken çok iş olduğunu ifade ediyor. Haritayı tamamlamış olsa da eklenmesi gereken kuleler, tapınaklar ve NPC'ler bulunduğunu belirtiyor.

Meraklı oyuncular Dinaeh'in projesinin nasıl ilerlediğini buradan takip edebilirler. Dinaeh'in, redditte de sorulduğu üzere, tapınakların içini de tasarlayıp puzzle ekleyip eklemeyeceğine veya o sistemlerin Minecraft'a uyarlanıp uyarlanamayacağı henüz belirsiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Breath of the Wild Minecraft içinde hayat buldu
İlginizi Çekebilir