Brick-Force'tan video yayımlandı

Merlinin Kazanı 18.01.2012 - 14:17
Nişancı özellikleri
Basın bültenidir.

Berlin’li online oyunlar geliştiricisi ve yayıncısı Infernum, yakında piyasaya çıkacak olan çok platformlu online oyunu Brick-Force için yeni bir video hazırladı. Oyun içi videoda, oyuncuların eğlenceli oyunda kendi tasarladıkları dünyaları deneyimleyebilecekleri çeşitli oyun modları sunuluyor. Klasik “Bayrak Kapmaca”, “Ölüm Maçı” ya da bombaların yerleştirildiği, etkisiz hale getirildiği ya da korunduğu “Bomba Yerleştirme” modu gibi özellikler, yeni oluşturulan haritalara inanılmaz bir eğlence katıyor.

Oyuncular, hayal güçlerini kullanarak farklı tuğlalar ile kendi kendilerine ya da takımlar halinde kendi dünyalarını yaratıyor. Ardından, bu haritalar kendi nişancı karşılaşmalarında kullanılabiliyor ya da toplulukla paylaşılabiliyor. Meydan kahramanları, tek başlarına ya da arkadaşlarıyla birlikte, takım arkadaşlarına (PvP) ya da bilgisayar hasımlarına (PvE) karşı, komik mücadelelerde karşı karşıya geliyor.

Brick-Force ilkbaharda yayınlanmadan önce, fanlar inşa etmek, paylaşmak ve oynamak için oyunun resmi web sitesi www.brick-force.com’dan kapalı beta aşamasına kayıt yaptırılabiliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 21:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brick-Force'tan video yayımlandı
İlginizi Çekebilir