Bruised filminin dağıtım hakları Netflix'e geçiyor

Özgür Deveci 13.09.2020 - 13:39
Michelle Rosenfarb'ın senaryosunu yazdığı ve Halle Berry'nin imzasını taşıyan Amerikan spor filmi Bruised için masaya oturuldu.

Netflix, Halle Berry’nin ilk yönetmenlik denemesi olan Bruised filminin dünya çapındaki dağıtım hakları için masaya oturdu. Müzakerelere aşina olanlar, Berry'nin Toronto Film Festivali'nde yapım aşamasında olan bir MMA draması Bruised için 20 milyon dolara yakın bir fiyata anlaştığını söyledi. Endeavour Content, yapılan anlaşmada film yapımcılarını temsil ederken, Sierra / Affinity ise uluslararası alanda yardımda bulunacak.

Filmin yönetmeni Berry aynı zamanda, hem atlet hem de bir anne olarak kurtuluş mücadelesi veren yıkık dökük bir MMA savaşçısını konu alacak bu hikayede başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Film, Michelle Rosenfarb tarafından kaleme alınan bir senaryo ile yönetildi. Toronto Film Festivali'nde gösterilecek filmin, ne zaman tamamlanacağı ya da Netflix'te ne zaman yayınlacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Bruised filminin dağıtım hakları Netflix'e geçiyor

Netflix, Bruised filminin haklarını satın almak üzere

Haftalık eğlence dergisi Variety'nin yeni sayısında kapak yıldızı olan Berry verdiği röportajda "Çok uzun süredir hazırlandığım için durmak istemedim. Prova yaptık ve biz buna hazırdık. Yani zihnim, yönetmenlik tarafındaydı. Ancak o an devam etmeliyim diye düşündüm, bunu bölümlere ayırdım ve devam ettim. Durmayacağım. Çok uzaklara geldim. Bu beni acıtmıyormuş gibi davranacağım. Bunu kendim yapacağım dedim ve biz bunu yaptık." ifadelerinde bulundu.

12 Eylül 2020 tarihinde düzenlenecek Uluslararası Toronto Film Festival'inde dünya prömiyeri yapılacak filmin oyuncuları arasında Halle Berry, Adan Canto, Stephen McKinley Henderson, Shamier Anderson, Nikolai Nikolaeff, Denny Dillon ve Sheila Atim gibi ünlü isimler bulunuyor. Projenin yapımcıları arasında ise, Basil Iwanyk, Brad Feinstein, Guymon Casady, Erica Lee, Paris Kassidokostas-Latsis, Terry Dougas, Linda Gottlieb ve Gillian Hormel yer alıyor. Son olarak kimler bu filmi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bruised filminin dağıtım hakları Netflix'e geçiyor
İlginizi Çekebilir