Hafta sonu boyunca geçerli kampanya ile 5 oyun Steam'de ücretsiz

Ahmet Özçilingir 27.04.2018 - 11:29
5 aksiyon oyunu hafta sonu boyunca Steam'de ücretsiz

Bu hafta sonu ne oynasam, ne oynasam diye düşünüyorsanız, bu haber size yardımcı olabilir. Yaptığı indirim ve kampanyalar ile oyuncuların aklını sürekli çelmeyi başaran Steam'den, bir hafta sonu etkinliği daha geldi.

Beş oyun hafta sonu boyunca ücretsiz

Eğer ben denemeden bir şey satın almam diyenlerdenseniz, bu hafta sonu ücretsiz hale gelen oyunlara bir göz atmanızda fayda var. Hafta sonu için ücretsiz hale gelen 5 oyunu indirerek herhangi bir ücret ödemeden, bu oyunları oynayabilir ve daha sonra, satın alıp almamaya karar verebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonu ücretsiz olarak indirilip oynanacak oyunlar ise şunlar; Payday 2, Arma 3, Day of Infamy, Front Defense: Heroes ve Orbus VR. Oyunlar 29 Nisan tarihine kadar ücretsiz oynanabilecek. Özellikle savaş oyunu sevenlerin hafta sonu etkinliğine  bir göz atmasında fayda var. Steam yaptığı bu etkinliklerle ve fiyat indirimleri ile, satın alma konusunda, oyuncunun aklını çelmeyi her daim başaran firma.

Steam'in para kazanma konusunda ne kadar başarılı olduğu ile ilgili, steam eşya satışından çılgınlar gibi para basıyormuş haberimize göz atabilirsiniz

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Bu hafta sonu boyunca 5 aksiyon oyunu Steam'de ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir