Bullet hell türündeki yeni FPS oyunu Luna Abyss duyuruldu

Alparslan Gürlek 18.08.2022 - 12:49
Bullet hell türündeki yeni FPS oyunu Luna Abyss gizemli bir fragman eşliğinde duyuruldu. Tasarımları fena görünmüyor.

Bonsai Collective tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bullet hell türündeki yeni FPS oyunu Luna Abyss duyuruldu. Zorluğuyla ön plana çıkan bu türün yeni üyelerinden biri olacak yapım için paylaşılan fragman kısa oynanış görüntüleri de içeriyor. Gizemli yapısıyla oyuncuların radarına giren yapım, henüz resmi bir çıkış tarihine sahip değil.

Bullet hell türündeki Luna Abyss geliyor

FPS türünün bir alt dalı olan bullet hell uzun yıllardır oyuncuların oynamaktan keyif aldığı bir tür. Bu tür yapımlara örnek gösterecek olursak PlayStation'a özel olarak çıkan Returnal, insanları zorluğuyla çıldırtan Cuphead ve birçok yapımı sayabiliriz. Temelde üzerinize mermilerin yağdığı ve yeteneklerinizle bunlardan kaçarken düşmanlarınızı etkisiz hale getirerek ilerlediğiniz bir yapıya sahip olan bu türün oyunları da yine genel olarak zor oluyor. Görünen o ki Luna Abyss de zorluğuyla öne çıkacak bir oyun olacak.

Duyurulan yeni oyunun aynı zamanda karanlık bir temasının olacağını da fragmanda görebiliyoruz. Ancak duyurunun dışında elimizde hemen hemen hiçbir detayın olmadığını da söyleyebiliriz. Hali hazırda Steam'de mağaza sayfası oluşturulan yapımın resmi bir çıkış tarihi de yok.

Bullet hell türündeki yeni FPS oyunu Luna Abyss duyuruldu

Luna Abyss PC, PlayStation ve Xbox platformları için yayınlanacak. Karanlık bilim-kurgu temalı oyun hali hazırda küresel olarak birçok oyuncunun radarına girmiş durumda. Sizler ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bullet hell türündeki yeni FPS oyunu Luna Abyss duyuruldu
İlginizi Çekebilir