Returnal PS5 - İlk 20 Dakika

Ersin Kılıç 22.04.2021 - 14:21
Bu videomuzda PS5 için özel olarak geliştirilen ve Dualsense özellikleri ile dikkat çeken Returnal'ın ilk 20 dakikasına göz atıyoruz.

Returnal, aksiyon yapısının yanı sıra sahip olduğu korku öğeleri ve başarılı atmosferiyle de öne çıkan bir yapım. Öldükçe başa döndüğünüz ve her seferinde farklı, şekil değiştiren bir dünyaya adım attığınız oyunda kendinizi büyük bir döngünün içerisinde buluyorsunuz. Selene isimli karakteri yönettiğimiz oyun aksiyon yapısı ve Dualsense özellikleriyle de göz dolduruyor. Bu videomuzda Housemarque tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan TPS, aksiyon ve psikolojik korku oyunu Returnal'ın ilk 20 dakikasına bakıyoruz. Önümüzdeki günlerde oyunun video incelemesiyle de karşınızda olacağız.

Returnal PS5 - İlk 20 Dakika

Returnal PS5 oyunu hakkında

Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Bir başına yalnızdır, kendisini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Acımasız roguelike oynanışıyla her döngüde gezegen değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.

Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan görmüş olduğunuz dünyanın karanlık güzelliği patlayıcı sürprizlerle dolu. Sert ve çelişen çevrelerle, yüksek riskli ve kurşun cehennemi dövüşten içgüdüsel hareketlere kadar. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz.

Returnal’ın son derece yeniden oynanabilirlik için tasarlanan prosedürel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.

Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 20:09
Walla bedava aldim birisinden oynayim die , indirmemle wermem bir oldu o ney öyle , oyun nerden başlayip nerde olduğumuz belli değil , çok sevimsiz boş bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2021 22:35
surata bak surata
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 01:06
Donanım next-gen değilki siz oyunları next-gen bekliyosunuz oyunlar sadece donanımlara riayet eder ve vesile olurlar güç donanımlarda biter ama ne pc nin ne microsoft un nede sony nin böyle bir donanımlarla gelmeye ihtiyacı yok çünkü sizin sayenizde stokta bile yok adamlar niye çabalasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 11:35
Hiç next-gen bi oyun gibi gelmedi bana. Karanlık kurunluk bişey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 3.05.2021 00:46
Admininde dediği gibi. Yabancı bir gezegendesin ama mekanın sahibi gibi sağa sola koşturabiliyorsun. Oyun fortnite dan çıkmış gibi hızlı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal PS5 - İlk 20 Dakika
İlginizi Çekebilir