Céidot'dan yeni isim: Umaykut Online

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Céidot'dan yeni isim: Umaykut Online
Céidot'un Basın Duyurusu

CGN Yayın Hayatına Umaykut ile Başlıyor

Sevgili Türk Oyun Medyası ve Tüm Oyunseverler,

Türkiye’nin en genç ve dinamik yayıncısı Céidot Gaming Network (CGN), içindeki sonsuz oyun aşkı ile yayın hayatına başlıyor. Üstelik bomba gibi bir oyun eşliğinde: Umaykut Online! Céidot Grubu tarafından kurulan ve ilk etapta sadece Céidot ile Céidot XS tarafından geliştirilmiş oyunları yayınlayacak, daha sonra Türk oyun sektörü için devrimsel nitelikte pek çok projeyi hayata geçirecek Céidot Gaming Network hakkında detaylı duyuruları çok yakında yapacağız.

Umaykut Online Huzurlarınızda!

Umaykut Online, ya da eski adıyla Uluhan, Céidot XS ekibi tarafından geliştirilmiş tarayıcı tabanlı ve ücretsiz bir strateji oyunudur. Kadim Türk devletleri olan Hunlar, Göktürkler ve Selçuklular ile Türk dünyasını birleştirmek için zorlu ve fantastik bir yolculuğa çıkmaya, tarihin akışını değiştirmeye, ittifaklar kurup politik manevralarla rakiplerinizi diz çöktürmeye hazır mısınız?

Umaykut Online tüm gizemleri ve eğlenceli dünyası ile sizi bekliyor! Başlamak için artk beklemenize gerek yok, ücretsiz oyunumuza katılmak için: www.umaykutonline.net

Hepinizi bekliyoruz, iyi eğlenceler!

Céidot'dan yeni isim: Umaykut Online
Yorumlar 34
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Céidot'dan yeni isim: Umaykut Online
İlginizi Çekebilir