Céiron Wars Açık Beta Tarihi Duyuruldu!

Mahmut Saral 23.09.2010 - 11:39
Sıkı durun, geliyor
Basın Bülteni

Céidot Oyun Stüdyoları olarak Céiron evreninin karanlık atmosferinde geçen RYO-Strateji(1) oyunu Céiron Savaşları için resmi açık beta tarihini bir mini-video eşliğinde duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

Açık betadan önce, ön-komutan yaratma aracımızı kullanarak komutan karakterinizi hazır hale getirmiş oyuncularımız özel bonuslarla oyuna başlama imtiyazına sahip olacaklar. Bonus eşyalara ve yetenek puanlarına sahip olabilmeniz için açık beta tarihinden önce komutanınızı yaratmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Çıkış tarihinde komutanlarını henüz oluşturmamış olan oyuncular ise elbette açık beta aşamasında kayıt olabilir ve komutanlarını oluşturabilirler. Ne var ki onlar, önceden kayıt olmuş komutanlar gibi bonus eşyalara ve özelliklere sahip olamayacaklardır.

Lütfen bizi yeni açılan forumumuzdan ve geliştirici günlüğümüzden veya güncellenen resmi web sitemizden ve twitter sayfamızdan takip etmeyi unutmayın ve lütfen Facebook hayran sayfamızdan aramıza katılmayı ihmal etmeyin!

Ana oyunu beklerken biraz eğlenmek ve vakit geçirmek için Céiron Arena'yı(2) deneyebilirsiniz. Céiron Arena, Céiron Savaşları konseptine dayalı bir mini oyundur ve Facebook üzerinden ücretsiz olarak oynanabilir.

Sıkı durun, geliyoruz!
Céidot Takımı


Céiron Wars - Mini Trailer from Céidot Game Studios on Vimeo.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Céiron Wars Açık Beta Tarihi Duyuruldu!
İlginizi Çekebilir