C.Nolan imzalı TENET filminin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 22.05.2020 - 10:16
Christopher Nolan'ın senaryo ve yönetmenliğini her zaman olduğu gibi kendisinin yaptığı Tenet filminden yeni bir fragman daha geldi.

Daha önce çektiği filmler ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet için yeni bir fragman yayınlandı. Sızdırılan ilk fragman ile az çok hakkında ipuçlarına kavuştuğumuz Tenet filminin bu yeni fragmanında daha çok aksiyon sahnesine yer verildiğini görüyoruz. 

C. Nolan imzalı TENET filminin yeni fragmanı yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda yönetmenin her zaman olduğu gibi zaman olgusunu hikayeye yedirdiğini görüyoruz. Bu sefer henüz yaşanmamış olayların izlerini görecek ve daha sonra o izlere nelerin sebep olduğunu anlayacağız. Bir nevi zaman tersten akacak gibi duruyor. Tabi bu durum hikayeye ve yaşanan aksiyon sahnelerine nasıl yansıyacak merak konusu. Özellikle araç takip sahnelerinde çok farklı aksiyon sahnelerinin bizi beklediğini söyleyebiliriz. Bu fragmana Türkçe altyazılı olarak aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tenet filminin gösterim tarihi daha önce 17 Temmuz olarak açıklanmıştı. Fakat Pandemi sonrasında her ne kadar gösterim tarihi değişmeyecek açıklamaları gelse de küçük bir erteleme ile de karşılaşabiliriz. Bu fragmanda filmin sinema salonlarına geleceği belirtilse de tarihi konusunda bir açıklama göremiyoruz.

Tenet Hakkında

Casusluk dünyasından epik bir aksiyon filmi, Christopher Nolan’dan ‘’Tenet’’ ekranlara geliyor. Yazar ve yönetmen Nolan, filmi, IMAX® ve 70mm film tekniklerini kullanarak perdeye taşıdı.'Tenet' yedi farklı ülkede çekildi. 

Filmin oyuncuları ise şöyle sıralanıyor:  John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ve Kenneth Branagh.  

Yapımı Christopher Nolan ve Emma Thomas’a ait olan filmin yönetici yapımcılığını Thomas Hayslip üstleniyor. Nolan’ın kamera arkası yaratıcı ekibinde görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema, yapım tasarımcısı Nathan Crowley, editör Jennifer Lame, kostüm tasarımcısı Jeffrey Kurland,görsel efekt süpervizörü Andrew Jackson ve özel efekt süpervizörü Scott Fisher bulunuyor. Filmin muziği Ludwig Göransson tarafından bestelendi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 14:54
Nolan varsa izlenir moruk :D interstelları geçen 12.kez izlemiş biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 08:33
Bir nolan hayrani olarak fikrim. Ikinci inceptioni bir turlu uretmeyi başaramiyor. Bence tüm enerjileri inceptionda kullandilar. O yuzden hic beklentim yok. Adam pembe dizi bile cekse tutar sonucta
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 01:16
2017 den sonra ilk kez bu film için sinemaya para vereceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
C.Nolan imzalı TENET filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir