Cage: "Heavy Rain'den sonra hiçbirşey aynı olmayacak"

Murat Halilbeyoğlu 5.07.2012 - 11:18
Ünlü yapımcı bir basamak daha atladı
David Cage belki de oyun dünyası için bulunmaz bir nimet. Fahrenheit, Heavy Rain, Omikron: The Nomad Soul gibi başyapıtlara imza atan yapımcı kendisi ve firmasının gelecekte ne yönde devam etme niyetinde olduğunu ve Beyond: Two Souls'da neler yapacağını açıkladı.

"Heavy Rain, oyunları yapış şeklimi sonsuza dek değiştirdi. Artık standart eğilimlere geri dönemem. Oyunculardan inanılmaz hikayeler duyuyoruz, insanlar bana oğlunu kurtamak için birisini öldürüp öldürmeme konusunda karar vermek için konsolu iki hafta kapalı tuttuğunu söylüyorlar. Bu çok anlamlı, bu çok güçlü birşey."

"İşte bu yüzden çok fazla çalışıyorum ve bu yüzden işe daha en başından inanıyorum, bu tür bir hikaye için. Beyond ile de aynı şeyleri keşfetmek istiyoruz. Biz insan doğası ile ilgileniyoruz. İnsan ilişkileri ile, duygular ile."

Cage: "Heavy Rain'den sonra hiçbirşey aynı olmayacak"
Cage video oyunlarının yoğun bir kişisellik sağlayabileceğini de söyleyip şöyle devam ediyor:

"Oyunlar hakkında en sevdiğim şey onların bir ayna görevi görmesi. Size bir soru soruyorlar ve sizin de onu cevaplamanız gerekiyor. Ve kararınızı verdikten sonra oyun size kim olduğunuzu gösteriyor, sizin kim olduğunuzu düşünmenizi sağlıyor."

Cage'in ne kadar başarılı bir yapımcı olduğu artık su götürmez bir gerçek bakalım Beyond:Two Souls'ta da bu derece bir yoğunluk yaşayabilecek miyiz?
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cage: "Heavy Rain'den sonra hiçbirşey aynı olmayacak"
İlginizi Çekebilir