Star Wars Jedi: Survivor'da Cal Kestis kıyafeti nasıl alınır?

Tunay Şahin 4.05.2023 - 15:43
"Star Wars Jedi: Survivor'da Cal Kestis kıyafeti nasıl alınır?" diye merak ediyorsanız rehberimizde cevabını veriyoruz. Rehberimizde Jedi kıyafetini nasıl alacağınızı açıkladık.

Jedi'lerin köpüşonlu pelerinleri, onların hayatlarının neredeyse her gününde giydikleri geleneksel Star Wars kıyafetleridir. İmparatorluk'tan ve onların Jedi Düzenini tasfiye etme arayışından kaçan Cal, kolayca ortaya çıkmamak için pelerinleri giymeyi bırakmak zorunda kaldı. Ancak, Star Wars Jedi: Survivor oyuncuları gizli zulayı bulduklarında Cal Kestis kıyafeti yani Jedi pelerini giydirebilirler.

Star Wars Jedi: Survivor'da Cal Kestis kıyafeti

Cal'in Jedi kıyayetinin kilidini açmak için, onları içeren koleksiyon sandığını bulmanız ve açmanız yeterlidir, ancak tüm oyuncular tam olarak nerede bulunduğunu bilmez. Star Wars Jedi: Survivor'da Jedi kıyafetlerinin yerini paylaşırken ve onu nasıl kolayca elde edeceğinize dair adımlarda size yol gösterirken okumaya devam edin.

Star Wars Jedi: Survivor'da Cal Kestis kıyafeti

Star Wars Jedi Survivor'da Cal Kestis kıyafeti ve Jedi pelerini Nerede Bulunur?

Jedi kıyafetleri, Jedha'daki Trailhead Pantheon'daki Uhrma'nın Mahzeninde bulunabilir. Uhrma'nın Mahzeni meditasyon noktasına geldiğinizde, dairesel binaya girmek için sağdaki yolu kullanın. İçerideki iki askeri ortadan kaldırın, ardından sağdaki merdivenlerden yukarı çıkın.

Yukarıda soldaki patikadan gitmek yerine, bir sandığın olduğu köşeye ulaşana kadar duvarda koşarak binanın etrafından dolaşmaya devam edin. Bu sandığın içinde Jedi pelerinleri var. Sandığı açtıktan sonra, Jedi pelerinlerini kuşanmak için Yolculuk Ekranındaki (Journey Screen) Özelleştirmeye (Customization) gidin.

Jedi kıyafet çeşitleri

Jedi kıyafetlerinin seçilebilecek altı renk teması var: Koyu Gri, Soluk Gri, Sarı, Mavi Rad ve Yeşil. Bu, birbirinden bağımsız olarak değiştirilebilen bir ceket ve bir çift pantolondan oluşan bir settir. Diğer her şey gibi, pelerinler gibi tüm kıyafet de sadece kozmetik için kullanılıyor ve Cal'ın istatistiklerine veya yeteneklerine herhangi bir ek değer katmıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cal Kestis kıyafeti nasıl alınır?
İlginizi Çekebilir