Call of Duty 2020 için yeni detaylar Pazartesi gelecek

Alparslan Gürlek 7.08.2020 - 13:14
Call of Duty 2020 ya da Call of Duty: Black Ops - Cold War oyunuyla ilgili ilginç bir haberimiz var. Activision kasalarda ne saklıyor acaba?

Pazartesi günü Call of Duty 2020, tahmin edilen adıyla Call of Duty: Black Ops - Cold War için yeni haberler alacağımız neredeyse kesinleşti. Yeni Call of Duty oyunuyla ilgili merak uyandıran haberlerimiz var.

Call of Duty yeni oyunu Pazartesi günü duyurulabilir

Activision, Call of Duty topluluğundaki medya kuruluşlarına "Bu kasayı 10 Ağustos 2020 - 12:00 EDT (TSI 19:00)'a kadar açmayın" yazan talimatlarla gerçek ahşap kasalar gönderiyor. Ayrıca alıcılara, kasadaki kilitli kutuyu açan bir kod almak için belirtilen zamanda bir metin göndermelerini söyleyen kısa bir mektup da var.

Sandık, Modern Warfare veya Warzone ile ilgili haberler saklıyor olabilir ancak bu pek güçlü bir ihtimal değil. Activision'un yıl içinde yeni bir Call of Duty ortaya çıkarmadan bu kadar uzun süre devam etmesi emsalsiz bir durum. Ayrıca oyunun yakın zamanda Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirileceği duyurusu da aklınızın bir kenarında bulunsun. Postayla bu boyutta bir sandık yollamanın pahalı bir şey olduğunu da göz önünde bulundurursak gelen şeyin oldukça büyük olduğunu düşünebiliriz.

Call of Duty 2020 için yeni detaylar Pazartesi gelecek

En azından Call of Duty'nin yeni oyunuyla ilgili olarak çıkan söylentiler yeterince netti. Son aylarda yaşanan sızıntılar ve söylentiler CoD 2020'nin soğuk savaş döneminde geçeceğini ve Call of Duty: Black Ops - Cold War olarak adlandırılacağını doğruluyor. Yakın tarihli bir sızıntı, Black Ops Cold War'un yeni bir Warzone haritası, zombiler ve uygun bir kampanya içereceğini söylüyor.

Tarih için bir gösterge ise yeni Call of Duty oyununun 2020 Ekim ayı ortalarında çıkacağını söylüyor. Black Ops 4 ve Modern Warfare, Kasım ayındaki normal çıkış tarihinden birkaç hafta önce piyasaya sürüldü. Varsayımsal olarak çıkışın birkaç hafta sonra olacağını düşünürsek, Activision'ın bize bir şeyler yaptığını söyleme zamanı geldi. Sonuç olarak, Pazartesi günü çok daha net bir tablo göreceğiz.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Call of Duty için yeni bir sızıntı haberi de yapmıştık. Yeni oyunun Treyarch ve Raven Software işbirliğiyle geliştirildiği haberini almamızdan kısa bir süre sonra, Activision'ın basın kuruluşlarına kilitli birer sandık göndermesi her şeyi açıklıyor aslında. Yeni CoD oyunu ile ilgili haberler artık birer sızıntı olmaktan çıkıp resmi duyurulara dönüşecek diyebiliriz. Pazartesi günü hem yeni CoD oyunundan hem de Cyberpunk 2077'den gelecek detaylar için hazır olun.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 14:03
Ghosts 2 CoD tarihinde bir farklılık oluşturabilirdi çünkü ilk oyunun gerek sonunda Rorke'un Logan'a "birlikte ghostları yok edeceğiz demesi" CoD tarihinde yenilik oluştururdu hala CoD Ghosts 2'yi bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2020 22:05
Black ops 2nin remasteri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty 2020 için yeni detaylar Pazartesi gelecek
İlginizi Çekebilir