Call Of Duty alternatif bir zaman diliminde geçebilir

Murathan Özlü 14.08.2021 - 10:41
Vanguard isimli yeni oyunuyla beraber Call Of Duty alternatif bir zamanda geçen ikinci dünya savaşı yıllarına dönebilir.

 Yeni oyunu olacağı "sızan" Vanguard ile Call Of Duty ikinci dünya savaşı dönemine dönebilir. Bir Call Of Duty hayran sitesi olan Modern Warzone, bu ay başında yeni Call Of Duty oyununun adının Vanguard olacağını iddia etmiş, ardından Eurogamer'da iddiaları kendi kaynaklarından doğrulamıştı. Aynı "sızıntı" makalesinde oyunun zaman diliminim -yine yeniden- İkinci Dünya Savaşına çekileceği iddia ediliyor.

Call Of Duty ikinci dünya savaşı ile "köklerine" mi dönecek

"Sızıntı" bilgileri aktaran Modern Warzone'a göre Vanguard, oyunun takma adı ve çıkışına doğru değiştirlecek. Ancak Eurogamer, kendi kaynaklarından aldıkları bilgiye göre Activision'ın oyunun adını değiştirmeyi düşünmediğini ifade ediyorlar. 

Call Of Duty ikinci

Eurogamer ayrıca, kendi kaynaklarından aldıklarını iddia ettikleri bilgilere dayandırarak, Vanguard'ın "İkinci Dünya Savaşı'nın 1945 yılında sona ermediği" alternatif bir zaman dilimi değil, düz, geleneksel bir İkinci Dünya Savaşı oyunu olacağını ifade ediyor.

Call Of Duty uzun süredir Activision çatısı altındaki farklı firmalar tarafından, farklı zaman dilimi ve temalar ile işleniyor. Oyunun ana zaman çizelgesi Infinity Ward  oyunun ana zaman çizelgesini devam ettirirken Treyarch ise Black Ops ile eğleniyor.  Şimdi de bir başka oyun stüdyosu Sledgehammer, COD markasını İkinci Dünya Savaşı'na geri döndürecek gibi gözüküyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 20:06
captain price de oalcak mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2021 13:52
wolfenstein gibi alternatif tarih olursa çok iyi olur
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 19:29
aynen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty alternatif bir zaman diliminde geçebilir
İlginizi Çekebilir