Call of Duty: Black Ops 4'ün merak edilen harita sayısı açıklandı

Furkan Güler 23.09.2018 - 14:53
Oyunun haritaları belli oldu.

Tarihinde ilk defa tek kişilik hikaye modunu bir kenara bırakarak piyasaya yeni bir oyun süren Call of Duty serisi, bu kez Black Ops 4'le oyuncuları memnun etmeye çalışacak. Son yıllarda çoklu oyuncu modları sayesinde ünlenen yapım, bu kez zombi modunun yanında hikayeye alternatif olarak Blackout adındaki Battle Royale moduyla oyunculara merhaba diyor.

Call of Duty: Black Ops 4 haritaları

Her ne kadar eleştirilse de, FPS kültürüne yön veren oynanış mekanikleri sayesinde milyonlarca satmayı başaran serinin yeni oyununda bulunacak olan haritalar açıklandı. Oyuna yedi adet yeni harita koyacağını belirten geliştirici ekip, dört tane de eski oyunlarda gördüğümüz haritaları Black Ops 4'e ekleyecek. Oyunun klasik çoklu oyuncu moduna özel olarak bu haritaların yanına, oyun çıktıktan sonra da yeni haritalar eklenecek. Bakalım Activision, bu sene oyunun bekleyenlerini tatmin edebilecek mi? Ayrıca Battle Royale modunun da diğer BR oyunlarına dişli bir rakip olması bekleniyor.

Yedi yeni harita
- Arsenal
- Contraband
- Frequency
- Gridlock
- Hacenda
- Payload
- Seas Side

Dört tane elden geçirilmiş harita
- Firing Range
- Jungle
- Slums
- Summit

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2018 18:44
Ben söyleyeyim standart sürümü alanlar için 1 en son sürüm için 20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2018 15:48
Çok az haritası mevcut alınırsa pugb modu için alınırda ama gel görelim pugb mapı cok basit olmuş su ölme öldürme olayı hayla çok sıkıcı bir durumda hayla
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops 4 çıktığında kaç tane haritası olacak?
İlginizi Çekebilir