Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale haritası paylaşıldı

Furkan Güler 6.09.2018 - 10:15
Call of Duty tarihinin en büyük haritası!

Video oyun sektörünün köklü markası olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4'ün çıkmasına artık çok az bir zaman kaldı. 14 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkacağı söylenen yapım, heyecanla bekleniyor. Bu sene oyunda yer alan senaryo modunu kaldıran geliştiriciler, onun yerine oyuna ilgi çekici rekabetçi modlar koymayı tercih ettiler. Blackout modunu alan Battle Royale modu ise bu modlar arasında en merak uyandıran mod olmayı başardı.

Call of Duty Black Ops 4 Battle Royale haritası

Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale haritası belli oldu

Call of Duty'nin resmi hesabından yayınlanan görsel ise Blackout modunun nasıl bir haritaya sahip olacağını gösteriyor. Call of Duty tarihinin en büyük haritası olduğu söylenen bu haritada 80 oyuncu Battle Royale deneyimi yaşayacak. Oyun çıktıktan 1 gün sonra oynanabilir olacağı söylenen Blackout modu, bakalım diğer Battle Royale oyunlarına rakip olabilecek mi?

Battle Royale çılgınlığına kendine kaptıran bir diğer firma DICE ise Battlefield 5'te nasıl bir iş ortaya koyacak merak ediyoruz. Bakalım Black Ops 4'ün satışları, Blackout modu sayesinde yükselecek mi?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale haritası belli oldu
İlginizi Çekebilir