Call of Duty: Black Ops Cold War beta fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 6.10.2020 - 13:33
Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun beta fragmanı yayınlandı.

Geliştirici Treyarch ile Raven Software ve yayıncı Activision, FPS oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War'un beta fragmanını yayınladı. İlk olarak 8 Ekim'de PlayStation 4 kullanıcılarına özel olarak açılacak bu beta, oyunculara oyunun çok oyunculu modunu resmi sürümden önce deneme fırsatı verecek. Daha öncede belirttiğimiz gibi beta, 15 Ekim'den itibaren PC kullanıcıları için açılmış olacak. İlk olarak yine oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcıların erişebileceği beta, iki gün sonra herkes için oynanabilir olacak. Ek olarak çapraz platform desteğine de sahip olan bu oyunu oynamak için bir Battle.net hesabına sahip olmanız gerekiyor. Oyunu ön sipariş vermek istiyorsanız buradan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.


1. Hafta - PlayStation Özel Beta

• 8 - 9 Ekim 2020: PlayStation 4 platformunda oyunu ön sipariş veren kullanıcılara erken erişim

• 10 - 12 Ekim 2020: PlayStation 4 kullanıcıları için açık beta

2. Hafta - Çapraz Platform Beta

• 15 - 16 Ekim 2020: PC ve Xbox One için oyunu ön sipariş veren kullanıcılara erken erişim, PlayStation 4 kullanıcıları için açık beta

• 17 - 19 Ekim 2020: Tüm kullanıcılara açık beta

Call of Duty: Black Ops Cold War beta fragmanı yayınlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War açık betası 17 Ekim'de başlıyor

Call of Duty: Black Ops Cold War, oyuncuları Soğuk Savaş döneminden 1980'lerin başındaki değişken jeopolitik savaşının derinliklerine götürecek. Bu oyun, ilk Call of Duty: Black Ops oyununun doğrudan devamı niteliğinde olacak. Tek oyunculu hikaye modunda, oyuncular küresel bir komplonun karanlık merkezini keşfedecekler. Ayrıca Black Ops'da yer alan Woods, Mason ve Hudson gibi ikonik karakterlerinden bazılarıyla yeniden bir araya geleceğiz. Bunlara ek olarak oyunda yeni karakterlerde yer alacak.

Oyunun açık betası 8 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Betaya ilk olarak oyunu PlayStation Store üzerinden ön sipariş ile satın alan PS4 kullanıcıları katılabilecek. Bir süre sonra tüm PlayStation 4 oyuncularına açılacak. Oyunun Xbox One ve PC sürümünde de benzer bir yol izlenecek. Önce oyunu dijital olarak ön sipariş ile satın alan Xbox One ve PC kullanıcıları erişecek. Daha sonra tüm Xbox One ve PC kullanıcılarına açılacak. Son olarak oyunun 13 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim. Oyunun yayınlanan beta fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 16:36
Bu seriye ısınamadım. MW hem grafik hemde animasyon olarak daha iyi. Bunun yerine Advanced-Warfare gelmeliydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War beta fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir