Call of Duty Black Ops Cold War beta tarihi belli oldu

Alparslan Gürlek 22.09.2020 - 11:34
Activision'un yeni CoD oyunu Call of Duty Black Ops Cold War beta tarihi belli oldu. Önümüzdeki ay beta açılacak, 13 Kasım'da da oyun çıkacak.

Call of Duty Black Ops Cold War beta tarihi sonunda belli oldu. Yapılacak çok oyunculu beta PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir olacak. Activision'un merakla beklenen yeni CoD oyunu Black Ops Cold War için çıkış tarihi yaklaşıyor.

Call of Duty Black Ops Cold War Beta için Ekim ayı onaylandı

Call of Duty Black Ops Cold War bildiğiniz üzere Kasım ayında geliyor. Şimdi ise köklü bir gelenek olarak çıkmadan yaklaşık bir ay önce bir beta testi yapılacak. Activision bugün beta tarihlerini duyurdu ve hızla başka bir Call of Duty geleneğini yerine getiriyor. Betaya PlayStation 4 oyuncuları ilk sırada girecek.

PlayStation 4 için beta süreci oyunu ön sipariş eden oyunculara 8 Ekim'de başlıyor. Bunun ardından 10-12 Ekim'de PlayStation 4 açık beta sürümüne geçecek. Devamındaki hafta sonu, 15 Ekim'den itibaren, beta'yı PC ve Xbox'ta ön sipariş veren herkes için açacaklar. Bu sırada PS4 oyuncuları erişime devam edebilecekler. Son olarak ise 17-19 Ekim 2020 tarihlerinde beta herkese açık olacak. Sıralama işte bu şekilde.

Call of Duty Black Ops Cold War beta tarihi belli oldu

Beta testleri sırasında oynanabilecek modlar açıklanmadı. Ancak Charlie Intel'de yayınlanan günün mesajı, geçtiğimiz hafta sonu yapılan PS4 alfa testinde mevcut olandan daha fazlasının olacağını gösteriyor. Ve o seansta oynadıysanız keskin nişancı tüfeklerinin biraz kontrolden çıktığını fark etmişsinizdir. Treyarch tasarımcısı Tony Flame Twitter'da özellikle alfa testi için güçlendirildiklerini ve beta için normale döneceklerini söyledi.

Activision'un Call of Duty Black Ops Cold War beta süreci tarihleri böyleydi. Bildiğiniz gibi oyun 13 Kasım'da yayınlanacak. Şu anda ön siparişten edinilebilir ancak fiyatlar dudak uçuklatıyor. PlayStation sürümü için Standart Sürüm 499 TL fiyatıyla satılırken yeni nesil konsollara geçiş için satılan Cross-Gen Bundle sürümü 569 TL ve oyunun seçkin sürümü 699 TL fiyatıyla ön satılıyor. Kontrolden çıkarak tırmanmaya devam eden oyun fiyatları artmaya devam ediyor. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X için ayrıca yayınlanacak sürümünün fiyatlarını da fazlasıyla merak ediyoruz. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 07:07
kaç gb o önemli
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 15:00
150 gb
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 12:38
Siper aldığın duvar nesne obje kaplamalar gerçeği yansıtmıyarak oyunlar yapıldığı sürece call of için değil tüm oyunlar adına huzur vermeyecektir çizgi-film doku kullan oyun yap bu böyle olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops Cold War beta tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir