Call of Duty: Black Ops Cold War hikaye modundan oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 17.09.2020 - 00:05
Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun hikaye modundan oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici Treyarch ile Raven Software ve yayıncı Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun hikaye modundan oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda Trabzon Havalimanı'nı görüyoruz.

Call of Duty: Black Ops Cold War, oyuncuları Soğuk Savaş döneminden 1980'lerin başındaki değişken jeopolitik savaşının derinliklerine götürecek. Bu oyun, ilk Call of Duty: Black Ops oyununun doğrudan devamı niteliğinde olacak. Tek oyunculu hikaye modunda, oyuncular küresel bir komplonun karanlık merkezini keşfedecekler. Ayrıca Black Ops'da yer alan Woods, Mason ve Hudson gibi ikonik karakterlerinden bazılarıyla yeniden bir araya geleceğiz. Bunlara ek olarak oyunda yeni karakterlerde yer alacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War hikaye modundan oynanış videosu yayınlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War, Türkiye'de de geçecek

Black Ops serisi, orijinal ve hayranları tarafından çok sevilen Call of Duty: Black Ops'un devam oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War ile geri dönüyor. Black Ops Cold War oyunuyla hayranlar, 1980'lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş'ın içine sürüklenecek. Oyuncuların tarihî figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceği bu sürükleyici tek oyunculu hikaye modunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dünya çapında Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet KGB ana karargâhı gibi yerlerde savaşmaya hazır ol. Elit ajanlardan biri olarak, amacı dünyanın güç dengesini bozmak ve tarihin gidişatını değiştirmek olan gizemli karakter Perseus'un izini süreceksin. Woods, Mason ve Hudson gibi klasikleşmiş karakterlerle dünya çapındaki bu savaşın karanlık iç yüzüne giriş yap ve yeni ajan ekibiyle yıllardır planlanan bu komploya bir son ver. Oyuncular Campaign modunun yanı sıra, silahlar ve ekipmanlarla dolu bir Soğuk Savaş deneyimini yeni nesil Multiplayer ve Zombies modlarıyla da yaşayacak.

Oyunun açık betası 8 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Betaya ilk olarak oyunu PlayStation Store üzerinden ön sipariş ile satın alan PS4 kullanıcıları katılabilecek. Bir süre sonra tüm PlayStation 4 oyuncularına açılacak. Oyunun Xbox One ve PC sürümünde de benzer bir yol izlenecek. Önce oyunu dijital olarak ön sipariş ile satın alan Xbox One ve PC kullanıcıları erişecek. Daha sonra tüm Xbox One ve PC kullanıcılarına açılacak. Son olarak oyunun 13 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim. Son olarak yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 19:46
Aman kalsin bi sevemedim bu oyu nu adamlar bize posta koyan oyun yapmis hala çiçekle karşilanmis hissinda bakanlar var dişari yalakasi memleletim ah
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 17:06
Malesef oyle modern warfarede de bizi terorist olarak gosterdiler adamlar bikdigin bizi hedef almis kotukemek icin elinden geleni yapiyolar zaten anca oyunda yaparlar:) gercekte macasi yemez :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 17:05
Abi almayin su activisionun oyunlarini adamlar biz türklerle kafa buluyor ne isin var lan benim ulkemin topraklarini oyun icin kullaniyosun daha oncesindede modern warfarede yaptilar bizi terorist olarak gosterdiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
apsis61
apsis61 19.09.2020 09:25
Oyun inşallah kırılır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 00:30
İnşallah oyunda denuvo olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 12:49
yani böyle bir aymazlık,böyle bir vizyonsuzluk olamaz.sen yıllarca bekle anlı şanlı bayburt dururken
yaklaş yaklaş trabzona kadar gel ama bayburtu tanıtma.arkadaşlar haydi birazda bayburt için sevinelim.oradaki arsalarımız değerlensin diye demiyorum bunu türkiyemiz bizler için #createhypeforbayburt
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War hikaye modundan oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir