Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu geliyor

Alparslan Gürlek 29.09.2020 - 12:30
Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu sonunda resmiyet kazandı. 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacak etkinlikle yeni fragmanı da yayınlanacak.

Treyarch ve Activision sonunda uzun zamandır beklenen Call of Duty Black Ops Cold War zombi modunu gösteriyor. Bir etkinlik ve etkinlik sırasında gösterilecek fragman ile resmiyet kazanmış olacak. Multiplayer modunun tanıtıldığı etkinlikte gösterilmeyen zombi modu birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı, bu haber ise aynı şiddetle sevindirdi.

Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu fragmanı yolda

Activision Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu için yeni etkinlik tarihini işaret ediyor. Büyük olasılıkla yeni bir fragman ya da oynanış videosuyla zombi modunun bir tanıtımı yapılacak. Call of Duty Black Ops oyunundan beri birçok oyuncu için zombi modu favori bir oyun modu olarak görülüyor. Girip biraz stres atmak ve yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız sizin için de böyle olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Net olmayan şey, Treyarch'ın yeni zombi modu ile ilgili ne göstereceği. Az önce de bahsettiğim gibi belki sinematik bir fragman, belki de kooperatif bir oynanış videosuyla karşı karşıya kalabiliriz. Activision'un pazarlama kampanyası yeni oyun ve zombi modu için oyuncuları heyecanlandırıp sabırlarını test etmek üzere kurulmuş gibi görünüyor. Neyse ki yeni etkinlik çok uzakta değil. 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacak etkinlik Call of Duty resmi YouTube hesabı üzerinde TSI 20:00'da gerçekleşecek.

Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu geliyor

Black Ops Cold War için bir zombi modunun duyurulması ve gösterilecek olması heyecan verici. Yazının başında da bahsettiğim gibi multiplayer tanıtımının yapıldığı yayında izleyen binlerce oyuncu ısrarla zombi modunu bekleyip dillendirirken ne yazık ki etkinlik boyunca gösterilmemişti. Şimdi zombi modunun resmiyet kazanıp fragmanının da geliyor olması oyuna karşı olan heyecanımızı arttırdı. Activision bu durumu şöyle özetliyor:

"Hikaye kampanyasına ek olarak, Black Ops Cold War yeni nesil multiplayer Black Ops deneyimine bir dizi Soğuk Savaş silahı, ekipmanı ve Zombies ile yepyeni bir ortak oyun deneyimi getirecek"

Call of Duty Black Ops Cold War çok oyunculu tanıtım fragmanını ve detaylarını öğrenmek isterseniz ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Gelecek olan zombi modu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 12:54
Stress atmak veya yetenek geliştirmek değil zombi modunun derinlemesine bir hikayesi var ve muhteşem bir hikaye araştırırsanız görürsünüz oyun zombi öldürmekten ibaret değil...
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2020 11:12
Zombi hikayesini başından sona biliyorum tüm easter egg leri yaptım eğer deneyimin varsa bir yerden sonra kolay gelebiliyor round tasarrufu ve olabildiğince düzenli yapmak çok önemli
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 23:55
Hikayesi var da hocam BO2'den sonra o easter eggler zorluktan artık illallah ettiriyor zevk bırakmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 18:53
Battlefield yenisi çıksana bunu görmesek çöp grafikli bu codu kim niye alıyor anlamadım
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 22:45
call of duty kraldır call of duty uzay çıkan rusya bf sırf önüne geçeyim diye sahteden aya çıkan abd dir
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 21:15
Çöp bf dir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops Cold War zombi modu geliyor
İlginizi Çekebilir