Call of Duty: Ghosts'tan Onslaught müjdesi

Özgür Yıldız 27.02.2014 - 10:51
Yeni DLC'yi deneme şansı çok yakında!
Call of Duty serisinin son üyesi Ghosts'la ilgili sızan bilgiler ortaya çıktı. Bilgilerde oyunun ilk DLC paketine ücretsiz erişim imkanları ve ekstra içeriklerle ilgili açıklamalar yer alıyor.

Belirtilene göre oyunun ilk DLC paketi Onslaught için ücretsiz bir demo ve deneme haftasonu etkinlikleri yapılacak. Paketin ücretsiz çoklu oyuncu demosu 7 Mart'ta sunulacak ve içerisinde Strike Zone, Warhawk ve Prison Break haritalarında team deathmatch ve domination modları denenebilecek. Ayrıca oyuncular bir asker oluşturup maksimum 4 arkadaşlarıyla beraber Extinction modunu da deneyebilecekler.

Call of Duty: Ghosts'tan Onslaught müjdesi
21 Mart'la başlayacak haftasonunda ise, Onslaught DLC'si ücretsiz olarak erişime açıklacak ve oyuncular yeni Maverick tüfeği, Fog, Containment, Bayview ve Ignition isimli haritalar, Extinction'ın ilk bölümü ve "The Ripper" ismi verilen ve henüz ne olduğu bilinmeyen bir içeriğe de ulaşabilecekler.

Tüm bunların yanında yeni kişiselleştirme paketlerinin de 4 Mart'ta ortaya çıkacağı söyleniyor. Paketlerin içerisinde Modern Warfare serisindeki kötü adamlar Makarov ve Zakhaev'in de bulunduğu belirtiliyor.

Onslaught DLC'si ilk olarak Xbox One ve Xbox 360'ta oyuna sahip olanlar için sunulmuştu.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 15:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Ghosts'tan Onslaught müjdesi
İlginizi Çekebilir