Call of Duty hilecilere göz açtırmayacak

Murathan Özlü 13.10.2021 - 16:04
Oyun için aşırı hile kullanımından muzdarip Call of Duty, hilecilere sevgilerini yolladı, Activision hilecilere göz açtırmayacak gibi görünüyor.

Activision, Call of Duty hilecilerine "sevgi dolu" bir mesaj gönderdi. Call of Duty Twitter hesabından yayınlanan görselde, "Sevgili hileciler" ile başlayan metin, "ne kasttetiğimizi çok yakında anlayacaksınız" cümlesi ile bitiyor. Tweet'in altındaki tepkiler çoğunlukla olumlu, hile kullanıcılarının "cevabı"nın ne olacağı merak konusu. Henüz oyun çıkmadan Call of Duty Vanguard hileleri satılmaya başlanmıştı.

Call of Duty hilecilere sevgilerini yolladı

Dün, Call of Duty resmi twitter hesabından "Yarın görüşürüz" mesajıyla yayınlanan metin şöyle:

" Sevgili hile yapan oyuncular, hepimiz oyunları seviyoruz, bu bizim tutkumuz. Dünyanın en iyi  oyuncu kitlesine oyun yapıyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Her zaman en doğru kararları vermiyor olabiliriz ancak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Call of Duty hilecilere

Oyunculardan büyük destek alan mesajın tonu sertleşerek devam ediyor:

" Hile yapmak herkesin oyun tecrübesini berbat eder.  Hilecileri kimse sevmez ve bizim amacımız, oyun geliştiricilerimiz, hayranlarımız ve dünyanın her tarafındaki Call of Duty oyuncuları için eğlenceli ve adil bir oynanış tecrübesi sunmaktır

Hilecilerin aramıza yeri yok, hilecilere tavizimiz de yok. Ve yakınde ne demek istediğimiizi anlayacaksınız."

Call of Duty Vanguard'ın çıkmasına - 5 Kasım- bir aydan az bir süre kala, Activision'ın ne kastettiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2021 00:21
Hileyi yada kopyayı kötüleyenleri gördük pandemi döneminde evden sınavlarda tüm öğrencilerin yanında 2. Laptopu vardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2021 22:16
Gerçekten de hileyi engellemek istiyorlarsa bunun yolu sadece hesapları değil hesapla birlikte ciazları banlamaktan geçer,diğer şekilde hesap al, hile yap ile geçer,çoğu da yenmek ya da kazanma duygusuyla değil de karşı tarafı sinirlendirmek amacıyla yapıyor hileyi, para gözünde değil bunların...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2021 15:21
hilecileri engelliyoz ayağına oyunu pahalıdan kitlicekler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 22:53
hile yapan insanlıktan nasibini
almamıştır. güvenilmez, karaktersiz, kişiliksiz yaratıklardır. herhangi bir oyunda hile yapan arkadaşınız varsa arkadaşlığınızı kesin ve muhattap olmayın. ortamlardan dışlayın. sanal ortam da yapılabilecek en aşağılıı davranış hile yaparak adil oynanışı bozmaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 22:50
hile yapan yargılanmalıdır. hile yapanın insanlıktan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty hilecilere göz açtırmayacak
İlginizi Çekebilir