Call of Duty hilecileri oyuncuları göremeyecek

Talha Ramazan Yüzmeç 20.06.2022 - 16:47
Call of Duty dolandırıcıları ve hilecileri için çıkartılan Ricochet Anti-Cheat'in raporu yayınlandı. Rapor dolandırıcıların silahlarını kaybedeceğini doğruladı.

Çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunlarından hoşlanan çoğu insan, hilecilerin ve dolandırıcıların oyunu olumsuz yönde etkilediği konusunda hemfikir olabilir. Bu durumun örneği olarak çevrimiçi mağazalardan kalıcı olarak çekilen Titanfall'un kaderini örnek gösterebiliriz. Ancak oyuncuların hilecilerden en çok rahatsız olduğu serilerden biri de Call of Duty serisidir.

Call of Duty hilecileri için yeni rapor sunuldu

Hilecilerin Call of Duty serisinden fazla olmasının sebeplerinden biri şüphesiz doğası gereği, aynı anda birden fazla oyun ve milyonlarca oyuncu tabanıyla oyun içi bir pazar sağlamasıdır. Activision, Call of Duty hilecileri ile aktif olarak mücadele ediyor ve çok az bir başarı elde ediyor. Ricochet Anti-Cheat, Aralık 2021'in başlarında Call of Duty: Warzone ve Vanguard'a sunuldu ve şirket düzenli olarak güncellemeler yayınladı.

Uygulanmasından kısa bir süre sonra, tek bir günde 50.000 Warzone oyuncusunun yasaklandığını ve en son 90.000 Call of Duty hilecisinin kaldırıldığını açıkladı. Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick, 2020'de 250 milyondan fazla insanın Call Of Duty oynadığını ileri sürdü. Ancak oyunun oyuncu tabanı büyüdükçe hileciler de orantılı bir şekilde artmaya devam ediyor. Ricochet Anti-Cheat'in durumu hem uygulanan hem de yakında gelecek olan ve oyunlarda hile yapanları caydırmayı amaçlayan değişikler hakkında Twitter’da bir ilerleme raporu yayınladı.

Bu değişikliklerden ilki, Şubat ayında eklenen ve hile kullanan oyunculara kritik hasar veremez hale getiren bir hasar kalkanı, ikincisi ise oyuncuları Call of Duty hilecileri karşısında görünmez yapan ve Nisan güncellemesi ile tanıtılan Cloaking olarak görünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 09:25
nasıl okuması zor bir başlık atmışsınız Google translate hesabı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 17:23
Warzone'u updateler yuzunden birakmadim ki, hileciler yuzunden biraktim. Suc sayilmasi lazim artik su hile olayinin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty hilecileri oyuncuları göremeyecek
İlginizi Çekebilir