Call of Duty Mobile dünya şampiyonası ödül havuzu 2 milyon doları geçti

Ersin Kılıç 17.04.2021 - 12:32
2021 yılı Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası Turnuvası, Sony iş birliği ile 3 Haziran’da başlayacak ve birbirinden zengin ödüllerle dolu olacak.

Dünyanın önde gelen oyun yapımcı ve dağıtıcı firmalarından olan Activision, Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası Turnuvası’nın geri döndüğünü duyurdu. 3 Haziran 2021’den itibaren Sony tarafından sunulacak global çaptaki turnuvada oyuncular, dereceli oyun modlarında hünerlerini gösterirken oyun içi ödülleri tamamlamaya ve toplamda 2 milyon dolardan fazla olan ödül havuzundan pay kapmaya çalışacaklar.

Call of Duty Mobile dünya şampiyonası başlıyor

Call of Duty Mobile dünya şampiyonası ödül havuzu 2 milyon doları geçti

Activision Mobil Başkan Yardımcısı Matt Lewis, turnuvaya dair şunları söyledi: “Oyuncular Call of Duty: Mobile’da harika vakit geçirirken, oyunun dünya çapındaki yükselişinden çok memnunuz. Geçen yıl düzenlenen turnuvaya olan ilgiden ötürü bu yılki toplam ödül havuzunu daha da büyüttük ve ödüller için hak kazanabilecek takımların sayısını artırdık. Böylece oyuncular, en iyisi olmak için gereken yeteneklere sahip olduklarını kanıtlamak için daha fazla motivasyona sahip olacak.”

Sony tarafından sunulan Call of Duty: Mobile 2021 Dünya Şampiyonası, dünyanın her yerinden uygun katılımcılara açık olacak ve bölgesel olarak birden çok aşamada gerçekleştirilecek. Sony’nin en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 III, Dünya Şampiyonası'nın resmi mobil cihazı olacak ve oyunculara 120FPS oyun deneyimi sağlayacak.

Büyük rekabete uygun olan oyuncular, belirli bölgelerdeki oyun içi rekabetler ve alt turnuvalar ile Şampiyona finallerine çıkmak için çaba gösterecekler. Hayranlar da yeni ve resmi Call of Duty: Mobile Espor web sitesinden turnuvayı ve maçları takip edebilecekler.

Call of Duty: Mobile, Modern Warfare® serisi ve Black Ops evreni de dahil olmak üzere Call of Duty'nin dört bir yanından hayranların en sevdiği haritaları, modları, silahları ve karakterleri eksiksiz bir mobil pakette sunan birinci şahıs aksiyon deneyimidir.  Call of Duty: Mobile, Tencent Game’in ödüllü TiMi Stüdyosu tarafından geliştirilmiş ve Activision (NASDAQ: ATVI) tarafından yayınlanmıştır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Mobile dünya şampiyonası ödül havuzu 2 milyon doları geçti
İlginizi Çekebilir