Call of Duty Mobile yeni harita ile geliyor

Atıf Doğan Özcan 16.05.2022 - 11:04
Geliştiriciler Call of Duty Mobile yeni harita geleceği yönündeki söylentilere son noktayı koydular ve oyuncular artık bekleme moduna geçti.

Aslında Call of Duty Mobile yeni harita beklentisi oyuncular arasında bir süredir vardı. Serinin içerik olarak en çok güncelleme alan oyunu için yeni harita dedikoduları doğrulandı.

Call of Duty mobile yeni harita ekleneceği doğrulandı

Görünüşe göre COD tarihindeki başka bir klasik ve muhtemelen iyi tanınan çok oyunculu bir harita Call of Duty Mobile yorumuyla karşımıza gelecek. Ekibin geliştirmekte olduğu harita hakkında biraz bilgi paylaşan geliştirici, bunun bilinen bir klasik harita olduğunu, 10 yıldan daha eski bir oyundan alınıp uyarlandığını ve kısa bir süre içinde çıkacağını söyledi.

Call of Duty Mobile yeni harita ile geliyor

Bu haberin, Verdansk’nin Call of Duty Mobile geleceği fikrini yok etmediğini sakın unutmayın. Geliştiricinin ifadesine göre yeni haritanın gelmesi iki üç haftayı geçebilir.

Call of Duty mobile yeni harita olarak eski bir klasiği getirecek

Eklenmesi beklenen söz konusu harita serinin 10 yıldan daha eski bir oyununa ait olması söylentisi tahminlerin Call of Duty: Ghost üzerine yoğunlaştırdı. Harita eski bir oyuna ait olduğu için geliştiricinin bu çalışmaya ayrı bir özen göstermesi gerekiyor. 

Sitemizdeki diğer Call of Duty Mobile haberlerimize göz atmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Mobile yeni harita ile geliyor
İlginizi Çekebilir