Call of Duty: Modern Warfare'da lootbox olmayacağı doğrulandı

Furkan Güler 16.10.2019 - 13:45
Umarız yerine daha kötü bir sistem gelmez.

2019 yılının merak uyandıran FPS oyunlarından bir tanesi olmayı başaran Call of Duty: Modern Warfare kanadından yeni bir haber daha geldi. Daha öncesinde söylenen ancak Infinity Ward tarafından doğrulanmayan lootbox iddiaları, Reddit üzerinde son buldu. Infinity Ward'un Reddit üzerinden açıkladığı bilgiye göre Call of Duty: Modern Warfare'da lootbox olmayacak. Şimdilik herhangi bir lootbox sistemi üzerinde çalışmadıklarını belirten geliştiriciler, bu hafta detaylı bir açıklama yapacaklarını belirttiler. Season Pass sistemini de bu sene getirmeyen Activision, bu konuda olumlu eleştiriler almıştı. Çapraz platform gibi yenilikleri de seriye dahil eden geliştiriciler, muhtemelen son dönemlerin en iyi Call of Duty oyununun altına imzasını atacak.

Call of Duty: Modern Warfare'da lootbox olmayacağı doğrulandı

Diğer bir yandan oyunun yapım aşamasını bitiren Infinity Ward'un, bu sıralar Battle Royale modu üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. 2020 yılının Ocak ayında geleceği tahmin edilen Battle Royale modu, oyunun satışlarını yükseltebilir. Hikayenin yanı sıra oynanış anlamında da köklü değişikliklere giden yapımcılar, bir sonraki nesilde ne yapacaklarına dair ipuçları veriyor. Hikaye tarafında bölümleri Orta Doğu temalı da tasarlayan geliştiricilerin çarpıcı sahnelere yer vereceğini düşünüyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 02:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2019 15:53
"For the other half, players will control Farah Karim, the female leader of a rebel group in Urzikstan, which narrative designer Taylor Kurosaki has said is modelled on YPJ, the militia group operating in Syria and Iraq."YPG/PKKlı teroristlerle ortak görevler var oyunda. Story trailerda gösteriliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2019 13:55
büyük ihtimalle bu haber kreatif direktörün söylediği şeyin çevrilmiş hali olarak yazılmış konuya açıklık getirim eğer öyle ise; adam biz şu an lootbox sistemi üzerinde çalışmıyoruz demişti lootboxlar oyuna dahil olmicak gibi bişey demedi. düzeltirseniz haberi sevinirim. Lootbox olmadan COD?!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare'da lootbox olmayacağı doğrulandı
İlginizi Çekebilir