Call of Duty oyunları "ellerinizden" öper

Murat Halilbeyoğlu 6.07.2012 - 15:52
Sizce Activision Leeds şu sıralar ne ile uğraşıyor?
Activision'ın Leeds'deki stüdyosunun Call of Duty oyunlarının el konsolu versiyonları ile uğraştığı haberi bugün internete düştü.

UKIE'nin başkanı Andy Payne'den çıkan haberde Payne şunları söyledi:

"Activision bir makine gibi. Onlar hakkında konuşurken ne söylediğime dikkat etmem gerekir çünkü onları çok iyi tanıyorum. Yanlış bir lafımda beni pataklarlar."

Call of Duty oyunları "ellerinizden" öper
"Ama Activison cidden bir makine. Çok iyiler ve ne var biliyor musunuz? İnsanların Activision konusunda anlamadıkları şey, Call of Duty ürünü üzerinde çalışan iki stüdyonun birbiri ile işbriliği içinde çalıştığı. Bu duyulmamış birşey. Tüm varlıklar tekrardan kullanılabilir halde, bu yüzden hiç vakit kaybetmiyorlar. Üstelik o varlıklar yakında mobil ekibi tarafından da kullanılmaya başlayacak. O ekip de Leeds'de olacak."

2011'in kasım ayında kurulan Activision Leeds, Activision markaları üzerindeki projeleri geliştirmek üzere kuruldu ve yakın zamanda eski Rockstar İngiltere patronu Mark Washbrook ve Mark Lloyd'u da bünyesine kattı.

"Onlar her zaman Rockstar ekibinin peşindeydi zaten. Aslında bu akıllıca çünkü Britanya mobil programlamada epey ileride. Bu işte gayet iyiyiz. Ama yine de bu konuda ne kadar iyi olsak da İngiliz olduğumuzdan bu konu hakkında fazla konuşmuyoruz."
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 11:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty oyunları "ellerinizden" öper
İlginizi Çekebilir