Call of Duty: Vanguard yeni harita ile oyuncu çekmeyi hedefliyor

Atıf Doğan Özcan 23.07.2022 - 10:53
Gelecek hafta sezon güncellemesi alacak olan Call of Duty: Vanguard yeni harita ile oyunculara tekrardan oyuna dönmeleri için kapı açacak.

Gelecek olan güncelleme içinde Call of Duty: Vanguard yeni harita, yeni silahlar, yeni modlar ve yeni bir Warzone Operatörü olan Terminatör de gelecek. Oyun aslına serinin en iyilerinden değil ama yinede oyuncular arasında popüler bir çevrimiçi oyun. O nedenle gelecek olan güncelleme ve yenilikler oyuna olan ilgiyi biraz daha arttırmaya yönelik olacak.

Yeni güncelleme ile Call of Duty: Vanguard yeni harita ve birçok içerik alacak

Geliştiriciler, yaklaşan yeni Mercenaries of Fortune güncellemesinin içeriklerini ve Call of Duty: Vanguard yeni haritası olan Desolation hakkında bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuru içeriğinde CoD oyuncularının 27 Temmuz’da yeni harita geldiğinde neler ile karşılaşacaklarını gösteren bir blog yazısı paylaşıldı. Fakat oyuncular bu içerik yazısından çok etkilenmediklerini açıkça dile getirdiler.

Call of Duty: Vanguard yeni harita ile geliyor

Yeni haritanın oyunculara farklı bir deneyim yaşatacağı hissediliyor. Bir dağın yamacında yer alan köyün labirent gibi sokaklarında oyuncular çetin savaşlar yapacak. Pasifik bölgesinde bulunan bir adada oyuncular, gıcırdayan gecekondular ve yıkılmış harabeler arasında mücadele verecekler. Üstelik yayınlanan blog içeriğinde oyunculara ufak taktiksel tüyolar da veriliyor. Mesela av tüfeği kullanan oyuncuların köyün üst kısımlarına pusu atmaları söyleniyor. Keskin nişancılar haritanın kenarında yer alan uzun koridorları, Kuzey ve Güneydoğu tarafında yer alan yüksek mevkileri araştırmaları da verilen tüyolar arasında. Blog yazısı içeriğinde çok daha fazla ipucu da verilmekte.

Call of Duty: Vanguard oyuncuları 27 Temmuz tarihinde gelecek olan Desolation haritasında bu taktikleri test edebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2022 21:15
Oyunun fişini çekmeyi hedeflemeli bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Vanguard yeni harita ile oyuncu çekmeyi hedefliyor
İlginizi Çekebilir