Call of Duty Warzone ve Vanguard Terminatör'e kapıları aralıyor

Alparslan Gürlek 22.06.2022 - 11:28
Activision geçmişin efsane filmlerinden karakterleri oyunlarına taşımaya devam ediyor. Görünen o ki Terminatör Warzone ve Vanguard'a geliyor.

Activision, Terminatör'ün Call of Duty Warzone ve Vanguard oyunlarına gelebileceği konusunda ipuçları veriyor. Bugün her iki oyunda da yayınlanacak olan Season 4: Mercenaries of Fortune güncellemesi ile birlikte sevilen efsane film karakterlerinden birini her iki CoD oyununda da görebiliriz.

Terminatör Warzone ve Vanguard'a geliyor

Dün akşam saatlerinde Call of Duty resmi sosyal medya hesabında paylaşılan bir Tweet "Bazı paralı askerler olağandışı bir hamle yapmış gibi görünüyor" ifadelerini içeriyordu. "Bazı değerli metaller karanlıkta daha çok parlar. Kimler bunu bilebilir?"

Twitter gönderisinin altında da altın külçelerin bulunduğu bir görsel paylaşıldı ancak bu altın külçelerin arasında Skynet tarafından T-1000 dahil olmak üzere Terminatör modellerini yapmak için kullanılan sıvı metal mimetik polialaşımdan oluştuğu görülen bir gümüş külçesi de yer alıyordu. Terminatör Call of Duty Warzone ve Vanguard'da boy gösterirken, seriye giren ilk film kahramanı olmayacak. Bildiğiniz gibi daha önce 80'lerin aksiyon kahramanlarından John Rambo ve John McClane de serinin bazı oyunlarında boy göstermişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone ve Vanguard Terminatör'e kapıları aralıyor
İlginizi Çekebilir