Call Of Duty Warzone 2024 Başına Ertelendi

Utku Biçer 26.12.2023 - 12:16
Call of Duty Warzone çıkış tarihini 2024’e erteledi. Yapılan açıklamalara göre 2024 yılının başlangıç aylarında çıkacak. Oyun çıkış yapmadan ön kayıt yaptırmak mümkün.

5 Ekim düzenlenen CoD: Next etkinliğinde, Sledgehammer Games geliştirmekte olduğu Call of Duty: Modern Warfare hakkında bilgiler verdi. Ayrıca uzun süredir devam eden serinin hayranlarına mobil cihazlar için hazırlanan Call of Duty: Warzone oyunu hakkında da yeni ayrıntılar sundu.

2022’de duyurulmuş olan oyunun başlangıçta 2023 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Fakat yayıncı yaptığı son açıklamalarda oyunun önümüzdeki yılın başlarında geleceğini ifade etti. Ayrıca lansmanda Verdansk ve Rebirth Island haritalarını da doğruladı. 

Call Of Duty Warzone'a 45 Milyondan Fazla Ön Kayıt Gerçekleşti

Call Of Duty Warzone'a 45 Milyondan Fazla Ön Kayıt Gerçekleşti

Blog yazısında: “Call of Duty: Warzone Mobile için ön kayıt yaptırmış olan 45 milyondan fazla hayranımızı kutlamak için Verdansk haritasına ek olarak Rebirth Island’da mobil oyunda yer bulacak” dedi. 

İlginizi Çekebilir: Türkiye Haritası CoD Warzone İçin Gelebilir

“Call of Duty: Warzone Mobile için özenle ve özel olarak hazırlanmış bu hayranların en sevdiği Call of Duty: Warzone haritası; Battle Royale ve Multiplayer’ın en iyi unsurları içeriyor. Bu unsurlar hayranlar için bir doz daha şaşırtıcı ve çılgın aksiyon sunacak şekilde deneyimler içeriyor.”

Battle Royale’in yanı sıra; mobil oyun içerisinde Shipment ve Shoot House gibi haritaları içeren çeşitli çok oyunculu modlar da yer alacak. Fakat Activision henüz bu modların özelliklerini açıklamadı. Ayrıca, dokunmatik kontroller ve menülerin yanı sıra özelleştirme seçenekleri için de iyileştirmeler yapılıyor. Bu iyileştirmeler performans ve yaşam kalitesi açısından olumlu yönde geliştirildi. 

Oyuncular şimdiden ön kayıt yaptırmak için Warzone Mobile websitesini kullanabilir.

Başka bir yerde yapılan Sledgehammer Games açıklamasına göre; CoD: Modern Warfare 3’ün Birinci Sezonda, Modern Warfare 2’den “modernize edilmiş ve geliştirilmiş” dereceli çok oyunculu oyuna sahip olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2023 08:12
Abi bu oyunu oynatacak bir pc onerrirmisiniz

-----------

Mobil oyun olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty Warzone 2024 Başına Ertelendi
İlginizi Çekebilir