Call of Duty: Warzone, 5.sezon içerikleri videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 4.08.2020 - 11:06
En çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olmayı başaran Call of Duty: Warzone için 5.sezon içerikleri ile birlikte bu sezonun videosu da yayınlandı.

Oyuncuların bedava olarak ulaşabildiği Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare için 5.sezonun çıkmasına artık saatler kaldı. Activision yayınladığı video ile 5 Ağustos'ta, yani yarın çıkacak sezon 5 yeniliklerine yer verirken aynı zamanda bu sezonda oyunlara hangi içerikleri sunacaklarını da açıkladı.

Call of Duty: Warzone'un 5.sezonu yarın çıkacak

Tanıtım videosuna baktığımızda hem Call of Duty: Modern Warfare hem de Call of Duty: Warzone görüntülerine yer verildiğini görüyoruz. İki oyunu tümleşik bir yapıda sunmaya devam eden Activision, 5.sezon ile birlikte birçok yeniliği de oyunculara sunacak.

Call of Duty: Modern Warfare tarafına baktığımızda oyuncuları yeni haritaların beklediğini görüyoruz. Suldal Harbor ve Oil Rig haritalarında 6 vs 6 oynanabilecek. Verdansk International Airport kısmında Ground War moduna girebilecek ve Livestock haritasında ise Gunfight modunu oynayabileceksiniz.

Call of Duty: Warzone tarafına geçtiğimizde ise bir dizi değişikliğin yapıldığını görüyoruz. Haritada iki büyük ve önemli yeniliğe imza atılmış. Öncelikle Warzone haritasında artık bir tren olacak ve sürekli hareket halindeki bu tren oyuna da dinamik bir hava katacak. Diğer taraftan haritanın orta kısımlarına yer alan stadyum çatısının havaya uçtuğunu da görüyoruz. Artık stadyumun içerisi de savaş alanına dahil olacak. Diğer taraftan bazı araçlarda sabit makineli gibi silahlar da oyunun yenilikleri arasında yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone, 5.sezon içerikleri videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir