Call Of Duty: Warzone ban dalgası

Merlinin Kazanı 24.03.2021 - 16:45
Call Of Duty: Warzone ban dalgası boyunca sürekli olarak hilecileri engelliyor. Firma daha önce yaptığı gibi, bu sefer de 13.000 hileciyi engelledi.

Activision bir kez daha Call of Duty: Warzone dolandırıcılarını cezalandırdı. Geliştirici Raven Software, popüler battle royale oyununda 13.000 hesabı daha yasakladı. Call Of Duty: Warzone ban dalgası boyunca sürekli olarak hilecileri engelliyor. Firma daha önce de Call of Duty Warzone hile kullananlardan 20.000 kişiyi topluca engellemişti.

Call Of Duty: Warzone ban: Hilecilere geçit yok

Stüdyo, kimlerin hangi sebepten ban yediğine dair ayrıntılı bilgi vermedi, ancak bunun, Raven'ın ortadan kaldırmak istediği hile veya başka bir kötü davranış biçimi nedeniyle olduğunu varsayabiliriz. Geçen haftaki banlamanın ardından, Raven, çevrimiçi oyunda dolandırıcıları ve diğer kötü huylu oyuncuları ayıklamaya devam etme sözünü yerine getirdi.

Call Of Duty: Warzone ban dalgası

Warzone'da hilecileri ortadan kaldırmak, Raven ve Activision için devam eden bir savaş oldu. Stüdyo, bu yılın başlarında 300.000'den fazla hesabı zaten yasakladığını ve düzenli olarak yeni yasaklama dalgalarının geldiğini duyurdu.

Warzone'da milyonlarca oyuncu var. Bu büyüklük ve ölçekteki bir oyunda, diğer oyuncuların deneyimi mahvetmeye çalışan kötü niyetli oyuncular her zaman olacaktır. Ama yapımcı ve yayıncı firmalar da bunu engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Activision, Warzone'dan gelen pislikleri temizlemekle meşgul. Şirket gelecekte aşağıdaki önlemleri uygulayarak bunu yapmaya devam edecek.

Warzone Ban sistemi daha da gelişiyor

  • Dahili hile önleme yazılımındaki geliştirmeler
  • Ek algılama teknolojisi
  • İzleme ve uygulamaya adanmış yeni kaynaklar ekleme
  • İlerleme konusunda düzenli iletişim güncellemeleri;
  • Hile sağlayıcıları için sıfır tolerans
  • Tutarlı ve zamanında yasaklar
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 10:19
Crossplay'i kapatınca bu hilecileri önlemiş oluyormuyuz? Geçen gün resmen duvarın arkasından headshot oldum. Crossplay kapanınca ps üzerinden hile yapılamıyor sanırım. Konu hakkında bilgisi olan yeşillendirsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 19:51
Gerçekten hile yapanları banlasınlar. Hiç acımıyorum. Ekran kartları yansın, klavye ve fareleri kırılsın. Oturdukları koltuklar parçalansın. Zengin ise fakirleşsin. Zenginliğini kullanıp sürekli hesap satın alıp hile yapanları diyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 18:09
ya geç abi ya aylardır rezalet bi sistem ve balance var oyunda gerçekten bu kadar kaliteli bi battle royale nasıl heba edilir onu görüyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty: Warzone ban dalgası
İlginizi Çekebilir