Call of Duty Warzone mobil sürümü duyuruldu

Atıf Doğan Özcan 9.09.2022 - 00:30
Activision, yeni Call of Duty battle royale oyunun için kısacık bir video paylaştı ve son adını resmi olarak açıklamış oldu. Project Aurora artık resmen Call of Duty: Warzone Mobile oldu.

Activision, Call of Duty’nin yeni Warzone mobil oyununun ilk fragmanını ve nihai adını paylaştı. Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım fazlasıyla ses getirdi.  Bir süredir Project Aurora olarak bilinen proje artık resmi adını aldı ve oyuncuların beğenisine sunuluyor. Böylece, Call of Duty: Warzone Mobile resmi olarak duyuruldu.

Call of Duty: Warzone Mobile resmi olarak açıklandı

Call of Duty: Warzone Mobile, eskiden Project Aurora olarak bilinen oyunun resmi adı olarak bugün itibariyle açıklandı. Oyun, Solid State Studios, Beenox, Activision Shanghai ve Digital Legends bu adı geçen dört Activision stüdyonun çalışmasıyla ortaya çıkan bir yapım. Activision resmi olarak oyunun adını ve ilk kısa teaser’ı bugün resmen yayınladı.

Call of Duty Warzone mobil sürümü duyuruldu

Call of Duty: Warzone Mobile, isminden de anlaşılacağı üzere Call of Duty Warzone’un mobil versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Mevcut Call of Duty Mobil, standart çok oyunculu oyuna ek olarak bir battle royale unsuruna sahiptir, ancak CoD:Warzone Mobile sadece battle royale modu içermektedir. Yani oyun sadece hayatta kalma modu ile karşımıza geliyor.

CoD: Mobile’e gelince oyunun yeni sezonu olan Sezon 8: Train to Nowhere güncellemesi 7 Eylül’de yeni bir harita, Express oyun, yeni bir battle pass ve çok daha fazla içerikle geldi. Şimdilik yeni oyun ile alakalı çok fazla bilgi paylaşılmadı ama tam anlamıyla detaylar 15 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Call of Duty Next etkinliği sırasında oyun severlerle paylaşılacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone mobil sürümü duyuruldu
İlginizi Çekebilir