Call of Duty: Warzone mobil sürümünden yeni detaylar

Atıf Doğan Özcan 12.05.2022 - 11:09
Ekibin verdiği bilgiye göre, Call of Duty:Warzone mobil oyun yapımını doğruladı üstelik ismi bile belli “Project Aurora”

Activision, “Project Aurora” isminde yeni bir Call of Duty: Warzone mobil oyun çıkaracağını açıkladı. Oyunculara yeni bir oyun deneyimi tattırmak isteyen firma, yapımın battle royale modunda olacağını belirtti. Stüdyo bu bilgileri Call of Duty web sitesinden duyurdu ve böylece oyun gelişim aşamasındayken paylaşılan ilk bilgi oldu.

Call of Duty: Warzone mobil sürüm geliyor

Biliyorsunuz bu sene başında Activision resmi CoD web sitesi üzerinden bir iş ilanı yayınladı ve hemen akabinde bu ilana bakılarak yeni bir oyunun geleceği söylentileri de çok hızlı olarak yayılmıştı. O dönemde bir resmi açıklamanın gelmemiş olması oyuncuları üzmüş olsa da işte şimdi o beklenen haber geldi. Stüdyo bu haberiyle birlikte oyunu resmen onaylamış oldu.

Call of Duty: Warzone mobil sürümünden yeni detaylar

Yeni yapım CoD: Warzone deneyimini mobil cihazlara aktarmayı hedefliyor. Stüdyonun oyun hakkında ki misyonları “dünyanın her yerinden katılan geniş bir oyuncu topluluğuna, oyun oynamanın yepyeni bir yolunu sunan temposu yüksek, hassas ve yüksek kalitede bir battle royale aksiyon deneyimi sunmak” olduğu açıklandı.

Oyun testleri başladı bile

Haberin detaylarına bakacak olursak proje ekibi oyunun testlerine başlamış bile, ancak yakın bir zamanda oyun içeriği ve görselleri konusunda bir duyuru beklemeyin. Kapalı alfanın “sınırlı” kişi tarafından oynandığı ve oyun hakkında ki görüş ve önerilerinin paylaşmalarının yasak olduğu söylendi. Ayrıca ekip yaptığı açıklamaya ek olarak şunları da belirtti “Kapalı alfa sınırlı bir test alanıdır, oynayanlardan alacağımız geri bildirimler doğrultusunda oyun içi düzenlemelere, stres testlerine ve hata düzeltmelerine başlamak istiyoruz o neden test aşamasında bize destek veren oyuncuların bilgi paylaşması yasaktır. Oyun hakkında güncelleme geldikçe buradan bildirim alacaksınız.” 

Mobil oyun belirli gelişimsel noktaları aştığı zaman oynayan ve test eden oyuncu sayısı da artacak. Tabi mevcut kapalı alfa, oyun resmi olarak çıkana kadar çok büyük değişime uğrayabilir. Ekibin amacı “büyük ölçekli battle royale mekaniğini mobil cihazlara getirmek.”

Geçtiğimiz günlerde oynaması ücretsiz olan Call of Duty: Warzone battle royale moduna, oyunun sınırlı süreli King Kong vs. Godzilla etkinliği olan Monarch Operasyonu daha yeni başladı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone mobil sürümünden yeni detaylar
İlginizi Çekebilir