Call of Duty Warzone mobil versiyonu geliyor olabilir

Murathan Özlü 7.12.2021 - 17:23
Oyun dünyasındaki gelişmeleri çok önceden haber vermesiyle meşhur Tom Henderson, Call Of Duty Warzone mobil versiyonunun 2022 yılında çıkacağını iddia etti.

Activision'ın en önemli gelir kaynaklarından Call of Duty Warzone Mobil platformlara da geliyor. Oyun dünyasında yaşanacak gelişmeleri çok önceden haber vermesiyle ünlü Youtuber Tom Henderson,  Warzone'un mobil versiyonunun önümüzdeki yıl (2022) çıkacağını iddia etmiş. 

Call of Duty Warzone mobil versiyon söylentileri neye dayanıyor?

Call of Duty Warzone'un mobil platformlara geleceği iddiası aslında yeni değil. Activision daha önce yayınladığı bir işe alım listesinde mobil yapımlara odaklı iş ilanları vermişti. Eylül ayında yayınlanan iş ilanında da Call of Duty: Warzone ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Activision, bahsi geçen listede, kısaltması "WZM" olan bir yapım için yönetmen arıyordu.  

Call of Duty Warzone mobil
Ayrıca Activision'ın yakın zamanda bünyesine kattığı bazı stüdyolar da henüz duyurulmamış bir Call of Duty projesine dair şüpheleri arttırmıştı. Barcelona' da bulunan oyun stüdyosu Digital Legends'i kadrosuna katan firma, Solid State adında bir stüdyo da kurarak yeni bir COD projesini onlara emanet ettikleri iddia edilmişti. 

Ayrıca Activision Shanghai stüdyosunun da bu bahsi geçen oyun üzerine çalıştığı iddia ediliyordu. Tom Henderson'un iddiasına göre  Call of Duty: Warzone Mobile PlaytestCloud isimli internet sitesine yüklendi yani test aşamasında. Bu yüzden yakın zamanda oyunun duyurulabileceği iddia ediliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 20:03
Cod mobile switche gelseydi iyiydi. iphone ve ipad çok ısınıyor oynarken.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone mobil versiyonu geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir